Gaggenau, koel-vriescombinatie, koelkast, diepvries

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

Verfijnde, stille koel-vriescombinatie | Gaggenau

Gaggenau is een grote naam binnen de tak van keukenapparatuur in de high-end designwereld. Zij zitten nooit stil. Ze blijven hun luxe productenlijn constant uitbreiden en verbeteren. Een nieuw ontwerp dat is toegevoegd aan hun exclusieve assortiment is de nieuwe Vario 200 serie koel-vriescombinatie. Het mooie van dit ontwerp is dat de koelkast en vriezer niet proberen in het oog te springen of de aandacht te trekken. Ze zijn gereserveerd, stil, suggereren verfijning en maken indruk met ingetogen overtuigingskracht.

Verfijnde benadering

Evenals de moderne keuken samenvloeit met de rest van jouw woning, integreert de Vario 200 serie koelen moeiteloos in de keuken. Hij is onderdeel van het gesprek zonder te onderbreken; een uitgebalanceerde showcase voor uw ingrediënten en persoonlijke stijl.
De verfijnde benadering gaat ver voorbij de buitengewone prestaties en daagt de zintuigen uit. Dit is the difference van een luxeproduct dat zich – net zoals zijn eigenaar – onderscheidt van de kudde.

Elegant met nuances

Het minimalistische interieur zorgt voor veel ruimte in het hoogwaardige apparaat en een goed overzicht van jouw producten. Jouw groenten, frisdrank en vleesproducten worden elegant belicht door warm zachte ledlampen en onderstreept door licht bronzen profielen op de kristalheldere glasplateaus en riante deurbakken. Het warme licht benadrukt speciale nuances zoals de natuurlijk esdoorn van de flessenhouders en de licht bronzen bedieningsknop waarmee je de vochtigheid in de vershoudladen reguleert. Deze nieuwe, onverzadigd koperkleurige, gesatineerde afwerking van de toppunten die deze luxe koel-vriescombinatie biedt, is het element dat van het apparaat een esthetisch lonende ervaring maakt.

Gemaakt om elkaar te complementeren

Een koelwand die bestaat uit een combinatie van een Vario koelkast en Vario vriezer presenteert zich als één geïntegreerd designstuk. Open beide deuren en raak verbluft door dezelfde kristalheldere glasplateaus, de warme verlichting en licht bronzen accenten. De nieuwe indeling van de vriezer biedt een eenvoudige toegang tot jouw producten met plateaus bovenin en handige lades onderin. Twee flessenhouders van massief esdoornhout geven het interieur een natuurlijke touch en beschermen flessen van verschillend formaat, inclusief magnum. Ze sluiten magnetisch op elkaar aan waardoor ze een groter geheel vormen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gaggenau

____

____

Meer projecten van Gaggenau bekijken?