Verfijnde, unieke kranen 

Hotbath

Voor degene die echt iets unieks wil toevoegen aan de badkamer, kan stoppen met zoeken. De nieuwe serie kranen van Hotbath, genaamd Gal, zorgen voor perfectie in de badkamer. Zorgeloosheid en perfectie vormen de basis van deze nieuwe serie. Alle techniek en ervaring die Hotbath gedurende jaren heeft opgedaan, vertalen zich nu door naar een verfijnd ontwerp. Gal bestaat enkel uit hoogwaardige materialen en componenten, zoals de kwalitatieve binnenwerken van Flühs.  

Kranen, badkamer, tegels, douch, The Art Of Living

Een stoere, moderne of industriële look 

Geef de badkamer een stoere, moderne of industriële look met de finish mat zwart of geborsteld gunmetal PVD. Geborsteld gunmetal PVD heeft niet alleen een stoere tijdloze uitstraling, deze finish geeft ‘personality’ aan de badkamer én heeft een duurzaam karakter. Dankzij de PVD-coating heeft de kraan namelijk een uitstekende krasbestendigheid. Zelfs na jaren intensief gebruik kan je nog genieten van deze stoere finish. 

Creëer eenheid in de badkamer met bijpassende accessoires  

Deze serie is zeer compleet, van inbouw doucheset tot fonteinkraan en bijpassende accessoires, waardoor de hele badkamer voorzien kan worden van Gal. Doordat de serie beschikbaar is in vijf verschillende finishes, past er altijd wel een finish bij het ontwerp van jouw badkamer. Kies uit chroom, mat zwart, geborsteld messing PVD en de twee nieuwe finishes geborsteld gunmetal PVD en geborsteld nikkel PVD.  

Meer over Hotbath 

Ben je op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Bij Hotbath ben je dan zeker aan het goede adres. Deze experts helpen je graag om het maximale uit je badkamer, toilet en keuken te halen. Vanuit het hoofdkantoor in Schiedam wordt er gezorgd dat de Italiaanse kranen straks dé eyecatcher zijn in jouw badkamer!  

Editor: Media team

Datum: 17-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Hotbath