• Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Exclusieve verlichting met Swarovski  | Haagsche Kunsthandel

In het mooie Utrecht bevindt zich een prachtig appartement van 160m2 waar drie creaties hangen van de Floating Crystal Chandeliers uit de collectie van Groenesteyn Crystal Lighting. Deze merknaam van De Haagsche Kunsthandel is een eigen merk voor exclusieve verlichting die vervaardigd is met Swarovski kristallen. In dit mooie appartement is bewust gekozen voor drie creaties uit dezelfde lijn zodat er een mooie eenheid ontstaat.

 

Zwevende elementen

Boven de salontafel hangt de eerste zogenoemde ‘Floating Crystal Candles’. Hierbij hangen de lampen los aan dunne ijzeren draden. De loshangende elementen van de kroonluchter worden verlicht met een LED-armatuur. Een leuke bijkomstigheid van de LED-armatuur is dat de bewoners zelf de kleur van de verlichting kunnen bepalen. De Floating Crystal Chandelier is niet alleen functioneel en kan met het LED licht veel lichtredement geven, maar is juist ook heel sierlijk en sfeervol en kan juist romantisch gedimd worden. De kroonluchter boven de salontafel bestaat uit 17 losse kristallen onderdelen die op verschillende hoogtes hangen voor een speels effect.

 

De toon zetten

De tweede Floating Crystal Chandelier hangt boven de houten eettafel wat een mooi contrast geeft elkaar. De laatste kroonluchter hangt boven de zwarte tafel waar de bewoners vaak zitten met gasten. Hierbij hangen de kristallen elementen van de kroonluchters op gelijke hoogte voor een strakker effect. De terugkerende kroonluchters door het appartement zorgen voor één sfeervol geheel in het prachtige appartement.

Meer over De Haagsche Kunsthandel

De Haagsche Kunsthandel is een familiebedrijf dat al 75 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Haagsche Kunsthandel een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een mooie toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. Sinds 1943 ontwerpt de kunsthandel haar eigen kristallen kroonluchters. Deze verlichting wordt uitgebracht onder de merknaam Groenensteyn Crystal Lighting.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?