• Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Verlichting inspiratie met Swarovski  | Haagsche Kunsthandel

In het mooie Rotterdam bevindt zich een met villa met een verrassend interieur. Groen heeft hier in de boventoon met af en toe verrassende elementen. De living is een rustige familiekamer, maar in de eetkamer knalt een mooi behang van de wanden. De groene, leren stoelen rond de ronde tafel vullen de ruimte erg mooi. En de wand waarin de kachel is geplaatst bevat een prachtig golfmotief. Maar je eerste aandacht gaat eigenlijk direct uit naar de prachtige kroonluchters die deze ruimtes vullen met licht en warmte. Het zijn allemaal ontwerpen van de Groenesteyn Crystal Lighting lijn, de eigen lijn van De Haagsche Kunsthandel. Als je verlichting inspiratie wil opdoen, ben je hier aan het goede adres!

Finishing touch

In deze woning is gekozen voor meerdere ontwerpen kroonluchters voor een aangename afwisseling. De kroonluchters bieden je veel verlichting inspiratie; ze laten zien hoe verlichting de finishing touch kan geven aan een ruimte. Voor deze woning is gekozen voor twee Maria Theresia’s en een plafonnière met kristallen ballen. Beide modellen zijn tijdloos en passen goed in dit strakke interieur. De grootste kroonluchter hangt boven de eettafel. Onder deze kroonluchter kan je lekker de krant lezen, maar door deze te dimmen ook heerlijk romantisch dineren. De plafonnière is op zijn mooist als deze ‘s avonds brandt. Dan verschijnt er een spectrum van licht op het plafond met een rand eromheen.

Meer over De Haagsche Kunsthandel

De Haagsche Kunsthandel is een familiebedrijf dat al 75 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Haagsche Kunsthandel een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een mooie toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. Sinds 1943 ontwerpt de kunsthandel haar eigen kristallen kroonluchters. Deze verlichting wordt uitgebracht onder de merknaam Groenensteyn Crystal Lighting.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?