Verlichting< Orbit Lighting, Verlichtingssystemen

Verlichting | Orbit Lighting

Orbit Ligting ontwikkelt en produceert al meer dan twintig jaar ultramoderne verlichting. Deze verlichtingssystemen zijn geschikt voor verschillende projecten, van hotels tot woonruimtes. De introductie van het nieuwe 48V track systeem zorgt voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden.

Orbit Lighting

Het hoofdkantoor en de fabriek zijn gevestigd in Ruisbroek, een plaats dicht bij Antwerpen in België. Orbit heeft dus al een geruime tijd ervaring in de verlichtingsbranche en daardoor zijn zij een van de beste op dit gebied. De strategie van Orbit is dan ook om voorop te lopen binnen deze branche en aan de hand daarvan de kwaliteit van de systemen en verlichting te verbeteren. Orbit stelt daarnaast de hoge servicekwaliteit ook centraal. Dit betekend dat u altijd een orderbevestiging ontvangt binnen 48 uur en 90 procent van de bestellingen binnen tien werkdagen worden geleverd. Orbit heeft in de afgelopen jaren al verschillende internationale designprijzen in ontvangst mogen nemen!

48V track systeem

Orbit introduceert een geheel nieuwe lijn binnen de verlichtingssystemen. Het 48V track systeem is een nieuw laagspannings railsysteem wat de perfecte oplossing biedt voor de hospitality branche. Het systeem bestaat uit een slank aluminium profiel wat gebruikt kan worden als inbouw, opbouw, of als pendelbare constructie. De gehele verlichting is zowel horizontaal als verticaal toe te passen en ook de spots kunnen worden geleverd met dim-to-warm modules. Met dit nieuwe systeem kan in een handomdraai de sfeer van de ruimte worden veranderd. En door het handige magnetische klikmontagemechanisme kan het systeem makkelijk verplaatst worden.

Verlichting< Orbit Lighting, Verlichtingssystemen

Bluetooth-besturingsopties

Door het gebruik van de nieuwste technologieën biedt Orbit nu ook de mogelijkheid aan om Dali & Bluetooth-besturingsopties te integreren in de nieuwste mechanismes. Dit zorgt voor super snelle besturingsmogelijkheden.

___

Tekst: Orbit Lighting
Fotografie: Orbit Lighting

Verlichting< Orbit Lighting, Verlichtingssystemen

Meer projecten bekijken van Orbit Lighting?

 


Verlichting< Orbit Lighting, Verlichtingssystemen

Orbit Lighting


Orbit Lighting is continue bezig en opzoek naar het verbeteren van de kwaliteit en de systemen

__

Meer informatie over Orbit Lighting?