previous arrow
next arrow
Slider

Vermeer Architecten

Vermeer Architecten realiseert en visualiseert al meer dan vijfendertig jaar diverse projecten. Door deze ruime ervaring is het architecten bureau een toonaangevend bureau in Zuid-Nederland. Voor verschillende opdrachtgevers worden er projecten uitgevoerd. Van restauratie tot renovatie. Projecten worden op een innovatieve manier benaderd waarbij de wensen van de opdrachtgevers centraal staan. Mens en omgeving zijn de rode draad door de ontwerpen.

Villabouw

Woonhuizen worden gebaseerd op de wensen van de eindgebruiker en de omgeving van de woning. Zo is ieder ontwerp, een persoonlijk ontwerp. Het architecten bureau kan je niet alleen adviseren op het gebied van exterieur, maar ze kunnen deze lijn ook doortrekken naar het interieur.

Huis ontwerpen

Een grote kracht is dat ze niet vanuit één specifieke architectuurstijl ontwerpen. Ze zijn in staat om verschillende stijlen door te voeren door de creatieve en innovatieve manier van werken. Een luisterend oor is een belangrijk element in het ontwerp proces. Zo kunnen alle wensen goed in kaart worden gebracht en kan er worden geadviseerd waar nodig.

___

Meer projecten bekijken van Vermeer Architecten?

Villa met modern landelijke stijl

Een prachtige woning waar rust ruimte en natuur op bijzondere wijze samen gaan. De gecreëerde open setting zorgt voor ruimte en openlijkheid tussen de woonkamer en keuken en de hoge plafond geven de woning een extra nadruk op de statigheid.

Landelijk wonen

Vermeer Architecten toverde deze klassieke boerderij om tot een heerlijke woning. De overheersende landelijke looks worden aangevuld met moderne accenten. De voorzijde van woning straalt authenticiteit uit, terwijl de achterkant met een moderne twist is gerealiseerd. De grote raampartijen zorgen voor een mooie vorm van lichtinval.

Exclusieve villatuin

Vermeer Architecten uit Gilze ontwierp de prachtige woning die een groot deel van het totale perceel in beslag neemt.

 

 

Vermeer Architecten


“Projecten benaderen we op een innovatieve manier, hierin staan de wensen van de opdrachtgever evenals mens en omgeving centraal.”

 

  • Vermeer Architecten B.V.
  • Steenfabriek 5
  • 5126 PB Gilze

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media