Vernieuwde JASNO App

Altijd al benieuwd hoe JASNO shutters en blinds bij jou thuis voor de ramen staan? Met de vernieuwde JASNO App voor Apple en Android zie je in een paar simpele stappen hoe de schuifpui voorzien is van shutters, of het slaapkamerraam van blinds. Zelfs voor dat hoekige raam op zolder vind je de oplossing.

Shutters of jaloezieën voor jouw raam visualiseren

Maak een foto met je telefoon/tablet of selecteer in de App een foto uit jouw fotoalbums, geef op de foto aan waar de hoekpunten van het raam zitten. Voer vervolgens de breedte in en kies het gewenste product: shutters of jaloezieën. Het product verschijnt in het gemarkeerde veld.

Vervolgens kun je de gewenste kleur van de shutters of jaloezieën kiezen, evenals het aantal panelen, de bedieningswijze en de lamelmaat. Ook kun je meerdere shutters of blinds in één foto plaatsen zodat er een totaalbeeld ontstaat. De bewerkte foto bewaar je in de fotogalerij of deel je via social media.

Dealers zoeken

Wil je de vernieuwde JASNO shutters en blinds collecties bekijken met alle (kleur)mogelijkheden? Ga naar een JASNO dealer bij jou in de buurt. De JASNO verkooppunten vind je ook terug in de App.

 

___

Tekst: JASNO
Fotografie: JASNO

Jasno

Meer projecten bekijken van JASNO?

 


JASNO, Shutters

JASNO


Ideaal om de natuurlijke lichtinval in de ruimte te regelen en je privacy.

__
Meer informatie over JASNO?