vernuftig ontworpen huislift, viking huisliften, the art of living

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Vernuftig ontworpen huisliftViking Liften

Als je toekomstbestendig wil gaan bouwen, is energieneutraal bouwen een mooi streven. Waar vaak minder goed over nagedacht wordt is toekomstbestendig bouwen in het kader van mobiliteit. Een riante bovenverdieping met royale slaapkamers en een exclusieve thuiswellness is allemaal heel mooi, maar niet praktisch als je door omstandigheden of veroudering niet meer goed ter been bent of wordt. Een fantastische oplossing hiervoor zijn de huisliften van Viking Liften: altijd mogelijk om in te bouwen bij nieuwbouw, maar ze worden ook steeds slimmer op het gebied van achteraf inbouw.  

Lift naar voorkeur

In deze woning kreeg Viking Liften slechts 100 cm om een lift te plaatsen. Een fikse uitdaging, maar niet één die Viking uit de weg gaat. Het resultaat is een charmante, slanke huislift die zichtbaar is vanuit de entree. Hierdoor is gekozen voor volledig glazen saloondeuren zodat de lift niet opvalt. Beneden zijn bewust dichte panelen gebruikt. De liften van Viking kennen veel (extra) opties, waardoor je altijd een lift kunt samenstelling naar eigen voorkeur. De prachtige ledverlichting in dit ontwerp geeft het geheel een exclusieve uitstraling. De vloer van de lift betreft een charmante, donkere vloer.

vernuftig ontworpen huislift, viking huisliften, the art of living

Meer over Viking Liften

Door jarenlange ervaring op het gebied van platform- en thuisliften met betrekking tot advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal vlak kan Viking Liften zich met recht dé professionele partner noemen. De innovatieve producten en diensten zijn gebaseerd op het bevorderen van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij dit aanbod kan een hoogwaardig en betrouwbaar resultaat richting klanten worden gegarandeerd.

vernuftig ontworpen huislift, viking huisliften, the art of living

Designlift voor de exclusieve woning

Een thuislift vraagt niet alleen functionaliteit, maar ook het design speelt een grote rol in een exclusieve woning. De designlift van Viking is speciaal ontworpen voor de exclusieve woning en is op zichzelf al een eyecather. Tevens kan de lift nog verder worden gestyled door middel van de DesignWalls uit het assortiment of met een eigen ontwerp. Het ontwerp van de DesignWalls uit de studio zijn gemaakt van acryl en ontworpen door bekende Scandinavische designers en kunstenaars.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Viking Liften

____

____

Meer projecten van Viking Liften bekijken?