Verrijk het balkon met een houten vlonder

Alterwood

Wanneer de eerste zonnestalen zich laten zien is het fijn om een buitenruimte tot je beschikking te hebben, zodat je er ook daadwerkelijk van kunt genieten. Dit kan een royale tuin zijn of een praktisch balkon. Een balkon hoeft niet onder te doen aan een tuin. Het maakt het net zo goed mogelijk om buiten te eten en te genieten van een wijntje of de ondergaande zon. Natuurlijk moet het balkon dan wel helemaal naar wens in zijn gericht. Om dat voor elkaar te krijgen is het een vereiste dat het geheel er esthetisch fraai uit komt te zien, beschikt over verschillende praktische aspecten en eenvoudig te onderhouden is. Dat is precies wat je met een hoogwaardige balkonvlonder van Alterwood realiseert.  

Van nadeel naar voordeel 

Hoewel wij heerlijk genieten van de zon, doet een houten vlonder dat wat minder. Veel warmte zorgt er namelijk voor dat houten planken kromtrekken, scheuren en er zo minder mooi uit komen te zien. Bovendien kan er op delen waar de zon niet komt groene aanslag ontstaan. Wanneer gekozen wordt voor de vlonder van Alterwood dan is er sprake van een natuurlijke, karakteristieke houten uitstraling, zonder de nadelen van traditioneel hout te ervaren. De planken bestaan namelijk volledig uit kunststof. Ze zijn dan ook duurzaam, kleurvast en kras- en vlekbestendig. Het is dus een onderhoudsvrije oplossing, waar jarenlang niet naar gekeken hoeft te worden.  

 

Esthetische voldoening 

Ook op esthetisch vlak voldoet de balkonvlonder van Alterwood. De planken zijn namelijk de meest natuurgetrouwe kunststof planken die momenteel verkrijgbaar zijn. Dit komt door de bijzondere kleurschakeringen en nagebootste houtnerf. De planken zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bovendien biedt Alterwood de mogelijkheid om uit verscheidene varianten te kiezen. Ze verschillen zowel in kleur, structuur en uitstraling. Het maakt niet uit welke stijl jouw voorkeur heeft, er is altijd wel een vlonder te vinden die jouw balkon weet te verrijken.  

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Alterwood. Zij gaan samen met jou opzoek naar de beste oplossing.

Editor: Media team

Datum: 25-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Alterwood