Verrijk het tuinontwerp met een maatwerk buitenkeuken

Cubic Outdoor Living

Al meer dan vijftig jaar zit CUBIC OUTDOOR LIVING in het vak. Dit betekent dat zij door al die jaren heen al hoogwaardige buitenmeubilair hebben mogen ontwerpen en produceren. Om tot nieuwe producten te komen, worden hoog comfort en uniek design altijd gecombineerd. Daarnaast zijn hun producten van de hoogste kwaliteit, waardoor ze jaardoor mooi zullen blijven. Met hun verfijnde ontwerpen verplaatsen zij het hart van het huis naar buiten en vergroten zij het leef oppervlakte. Ieder tuinontwerp wordt dan ook mooier met de producten van CUBIC OUTDOOR LIVING.

Voldoen aan de kwaliteitsnormen 

Al het buitenmeubilair van CUBIC OUTDOOR LIVING wordt met de hand gemaakt in hun eigen fabriek. Dit vergt een diepgaande kennis, die zij door de jaren heen hebben weten te optimaliseren. Vooral de productie van houten buitenmeubels vraagt om vakmanschap. Daarom hebben zij oplossingen gevonden, met betrekking tot het lakken van meubelen, om het meubilair zo bestand te maken tegen alle weersomstandigheden. De producten zien er dus niet alleen spraakmakend uit, maar de voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsnormen, en laat dat nou precies hetgeen zijn dat nodig is om jouw tuinontwerp te verrijken.

Een maatwerk buitenkeuken 

Sinds 2016 is CUBIC OUTDOOR LIVING begonnen met het specialiseren op het gebied van buitenkeukens. Ook deze keukens voldoen aan de hoogste standaarden met betrekking tot kwaliteit en de weersomstandigheden. Daarnaast staat het design van de buitenkeuken voor uniciteit. Dit houdt in dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat zij jou graag helpen om ervoor te zorgen dat jouw buitenkeuken onderdeel gaat uitmaken van het tuinontwerp. Zij kijken met je mee naar jouw wensen en eisen en combineren dit met de mogelijkheden die de tuin biedt. Om het ontwerp, van de buitenkeuken, te realiseren gaat het bedrijf handmatig te werk in hun eigen fabriek. Dit betekent dat jouw droomkeuken binnen de kortste keren werkelijkheid wordt.

Editor: Media team

Datum: 07-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cubic Outdoor Living