Verrijk jouw badkamer ontwerp met de producten van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Er wordt steeds meer belang gehecht aan de sfeer die de badkamer oproept. Het is ten slotte noodzakelijk dat deze jouw persoonlijke stijl weerspiegelt, er stijlvol uitziet en erg functioneel is. Daarom wordt goed nagedacht over het badkamer ontwerp. Villeroy & Boch gaf gehoor aan deze wens en ontwierp diverse hoogwaardige collecties, die allen verschillen in stijl. Van klassiek en glamoureus tot modern en kleurrijk; je kunt ervoor bij hen terecht. Daarom lichten we graag twee van hun waanzinnige producten uit. De Artis opzetwastafels in BiColour en de klassieke wastafel Hommage. Laat je er vooral door inspireren.  

De Artis BiColour 

Door te kiezen voor kleur geef je uiting aan jouw eigen persoonlijke interieurstijl. Daarom komt kleur ook steeds vaker terug in de badkamer. De Artis opzetwastafel BiColour is dan ook onmisbaar in ieder kleurrijk badkamer ontwerp. De wastafel is te verkrijgen in wel tien verschillende kleurtinten en daarmee kan de juiste toon gezet worden voor iedere badkamer. De buitenkant van de Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur van zijdeglans en de binnenkant is van glanzend White Alphine. Daarnaast zijn de opzetwastafels te verkrijgen in vier vormen, waardoor je ze nog meer kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.  

De Hommage  

Omdat Villeroy & Boch hun 275 jaar bestaan viert heeft het bedrijf een remake gemaakt van de klassieke wastafel Hommage. Deze wastafel is een tijdloze klassieker en bleek al twintig jaar lang een succesvol product te zijn. De Hommage wastafel is nu te verkrijgen in de diepzwarte kleur Pure Black. Hierdoor weet het design het verleden en de toekomst te combineren. Het is een uniek design, dat ieder badkamer eenvoudig weet te verrijken. Ga voor een stijlvol totaalbeeld en kies voor een combinatie met het bijpassende toilet of een ligbad in dezelfde tint. Hierdoor zal het eindresultaat werkelijk adembenemend zijn.  

Editor: Media team

Datum: 14-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Villeroy & Boch