Verrijking van de buitenruimte door een parasol met voet

Solero Parasols

In Zuid-Holland staat een waanzinnige Kempische woning in een nieuwe villawijk. De bewoners hadden een duidelijk beeld over hoe de woning eruit moest komen te zien. Ze wilden een hoofdgebouw met aan beide zijdes een bijgebouw. Zodat op deze manier een subtiele symmetrie kon ontstaan en het hoofdgebouw onmiddellijk alle ogen naar zich toe zou trekken. Verder zijn het gebruik van natuurlijke materialen, de toogkozijnen en de ossenogen in de dakkappelen, elementen die typerend zijn voor het exterieur van deze villa. Samen vormen ze een prachtig totaalplaatje waarbinnen werd voldaan aan alle wensen. Dit betekende echter wel dat de buitenruimte ook moest passen bij de rest van het exterieur en daarom werd gekozen voor luxe tuinmeubelen en een parasol met voet.

Heerlijke buitenruimte

De buitenruimte sluit naadloos aan bij het ontwerp van deze kempische villa. Je kunt zien dat ook hier grondig over na werd gedacht. De kleuren van de terrastegels en het prachtige tuinmeubilair komen overeen met kleuren die de gevel sieren. Daarnaast werd gekozen voor een parasol met voet. Dit betekent dat hij te verplaatsen is en dat op ieder moment van de dag een fijne schaduwplek gerealiseerd kan worden. Doordat de voet aan de zijkant van de parasol zit, heeft niemand last van de paal die de parasol draagt. Er wordt door niemand tegenaan gekeken.

Over Solero Parasols

Een belangrijke sfeerbepaler van deze buitenruimte is dus de parasol met voet. Daarom werd gekozen voor een parasol van Solero Parasols. De parasols die zij leveren zijn van een hoogstaande kwaliteit en zien er ook nog fenomenaal uit. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment aan diverse uitvoeringen zodat er altijd wel een zonwerende oplossing gevonden kan worden. Bovendien biedt het bedrijf advies op maat. Dat houdt in dat hun medewerkers eerlijk advies geven omtrent zonwering. De parasol moet zowel bij de tuin, het gebouw als het budget passen.

Editor: Media team

Datum: 14-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten