previous arrow
next arrow
Slider

Versteegh-Design

“Een ontwerp moet in een paar zinnen te lezen zijn.” Stephen Versteegh van Versteegh-Design is er duidelijk over. “Als het te ingewikkeld wordt, is het geen goed ontwerp.” Als binnenhuisarchitect is hij er een meester in om de wensen van de opdrachtgever te vertalen in bijzondere interieurs, waarin het prettig leven en werken is. Wellness, met een hoofdrol voor zwembad en sauna, is een van zijn specialiteiten.

In elk ontwerp staat de belevenis van de gebruikers centraal. Uitgaande van hun wensen worden indeling, styling en afwerking gekozen. Voor het team van Versteegh-Design is geen project te groot of te klein. De firma verzorgt de totale ontwikkeling en begeleiding van een interieurproject. Dat geeft niet alleen duidelijkheid en continuïteit in stijl, kwaliteit en afwerking, maar vooral ook rust voor de klant.

___

Alle projecten van Versteegh-Design bekijken?

Knipoog naar Frank Lloyd Wright

Een villa waar je aan kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan detaillering. Het is een mix van modern Italiaans design met een knip oog naar de stijl van Frank Lloyd Wright. Al vanaf de entree is het een mooi aanzicht. De strakke trap met paarse loper en de Italiaanse kroonluchter trekken meteen de aandacht.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Dit clubhuis was nodig toe aan een opknapbeurt. Het moest veranderen van een gesloten clubhuis voor enkel en alleen leden, naar en open geheel wat toegankelijk is voor mensen van buitenaf. Zowel de binnenkant als de buitenkant werd helemaal vernieuwd naar een trendy, natuurlijk, open en chique geheel.

Design interieur

Bij deze villa heeft Versteegh Design zichzelf overtroffen. Een combinatie van landelijk en modern combineren met af en toe een gek idee, laat zien dat Stephen Versteegh een echte vakman is. Ook in deze woning is alles tot een detail uitgewerkt. Een keuken met eigen kruidentuin in het raam, een prachtige open haard die je vanuit elke kant van de living kunt bewonderen, een grote gebeitste eiken kast en om nog maar niet te beginnen over de wellnessschuur.

Tuin aan het water

De locatie van de woning is prachtig. Het huis heeft een prachtige tuin waar je uitkijkt op het water. Maar niet alleen buiten kun je genieten van de omgeving, ook binnen kun je lekker ontspannen. Binnenzwembad, sauna, de woning heeft het allemaal. Al met al een geschikte plek om te wonen.

Moderne villa met luxe interieur

Een visie op beleving en de gave om de wens van de opdrachtgever te vertalen in leefbare en bijzondere interieurs. Dat is de basis van het succes van ontwerpstudio Versteegh Design, het bureau van topontwerper Stephen Versteegh. Een van zijn eerste opdrachten was deze moderne villa met luxe interieur, wat een ware droomvilla met ultieme woonbeleving is geworden.

Sfeervol wonen in glamour woning

De opdrachtgevers zijn helemaal weg van het ontwerp dat Versteeg-Design heeft gecreëerd. De woning is ontworpen met een verschillende tinten bruin en verschillende materialen. Dit vormt een prachtig geheel en straalt een warme sfeer uit.

 

 

Stephen Versteegh


“Belangrijk in een interieur vind ik dat het oog direct een bepaalde richting op wordt getrokken”

 

___

Contactgegevens:

  • Versteegh-Design
  • Muijhof 24
  • 2651 NH  Berkel & Rodenrijs

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 10 | jan | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media