Houten garagedeuren, Fraké hout, Duurzaam, Elektrische garagedeuren, Different doors

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Verticale Fraké houten garagedeuren | Different Doors

Voor deze moderne villa in Noord-Brabant heeft Different Doors twee houten garagedeuren gerealiseerd. In dit project is het hout door de aannemer aangeleverd. Voor de garagedeur en bijbehorende wand heeft Different Doors hetzelfde hout gebruikt waardoor de garage prachtig aansluit bij de rest van de woning.

Geintegreerd in gevel

In de 7,5 meter brede wand van de garage zijn twee garagedeuren geïntegreerd. De deuren lopen gelijk met de gevel waardoor ze, wanneer ze dicht zijn, vrijwel onzichtbaar zijn in de achterliggende wand. Dit maakt van deze garage een echte eyecatcher!

Elektrische houten garagedeuren

De twee houten sectionaaldeuren bestaan elk uit vier panelen en kunnen met een draadloze handzender gemakkelijk worden geopend. De deuren zijn voorzien van isolatie waardoor de garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Duurzaam Fraké hout

Zowel de gevelbekleding als de garage bestaan uit smalle, verticaal geplaatste latten in de houtsoort Fraké. Fraké hout is van zichzelf niet zo duurzaam maar valt na thermische modificatie onder duurzaamheidsklasse 1. Bij dit hittebehandelingsproces wordt enkel gebruik gemaakt van water en stoom en worden dus geen chemische of giftige stoffen gebruikt. Dit maakt Fraké Noir een uitermate milieuvriendelijke houtsoort.

Houten garagedeuren, Fraké hout, Duurzaam, Elektrische garagedeuren, Different doors

Warme kleur

Fraké heeft een warme kleur en zorgt daarmee voor een stijlvolle uitstraling aan de woning en garage. Om deze prachtige kleur te behouden is het hout behandeld met een speciale lak. Deze laklaag zorgt er voor dat het hout, ook onder invloed van verschillende weersinvloeden beschermd is.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een soortgelijke garage maar met een andere houtsoort, kleur of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat voor u gemaakt. Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen met u tot een ontwerp te komen dat perfect aansluit bij de stijl van de woning en voldoet aan al uw wensen. Wat u ook wenst, Different Doors maakt het mogelijk!

 

Tekst: Different Doors
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, houten garagedeur, sectionaaldeur

____

Meer projecten van Different Doors zien?