Vier nieuwe designs van het merk Neolith

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is exclusief distributeur van Neolith binnen de Benelux. Je kunt bij hen terecht voor de mooiste selectie natuursteen in alle verschijningsvormen en toepassingen van Neolith. Neolith is gesinterde steen met een aantal kenmerken die met niets te evenaren zijn. Dat betekent onder andere dat het gesteente honderd procent natuurlijk is, bestand is tegen grote druk- en gewichtsbelasting, tegen hoge temperaturen kan en bestand is tegen een intense Uv-straling en strenge vorst. Dit maakt Neolith geschikt voor diverse toepassingen voor zowel binnen als buiten. Nu heeft Michel Oprey & Beisterveld vier nieuwe designs van dit merk.

Keramiek, natuursteen, Michel Oprey & Beisterveld

Vier nieuwe designs

De vier nieuwe designs van het bedrijf kregen samen de naam Neolith ESSENTIALS. De vier ontwerpen zijn allen erg verschillend maar hebben toch overlap met elkaar, waardoor het écht een serie wordt. Het eerste Design is de METROPOLITAN. Deze steen heeft een metallic dessin, slijteffecten en zachte contrasten. Voor dit design werd inspiratie gehaald uit de drukste en meest bruisende steden. Het WULONG design bestaat uit een donker oppervlak, met grijstinten en korrelige details. Het SILIN ontwerp heeft dezelfde korrelige details, maar kreeg een lichte achtergrond en een speciale textuur die de natuurlijke kwaliteiten van het product nog meer versterkt. En tot slot is er nog de SOFIA CUPRUM. Dit is een vernieuwd model dat evolueerde richting te toekomst. Het heeft een fascinerend oppervlak en is sober en donker van kleur.

Producten van Michel Oprey & Beisterveld

Deze nieuwe designs laten zien hoe geavanceerd het merk Neolith is in technologie en duurzaamheid, waardoor het helemaal past bij Michel Oprey & Beisterveld. Naast dit merk heeft het bedrijf een hele mooie selectie natuursteen. Ze zijn te verkrijgen in alle denkbare verschijningsvormen voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend nieuwe producten toegevoegd zodat er altijd wel een product is dat past bij ieders wensen.

Editor: Media team

Datum: 04-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living