Blog Beurs Eigen Huis5 redenen om de meest complete beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen te bezoeken!

Van 9 t/m 11 maart 2018 vindt de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Kom inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Vijf redenen waarom je op deze beurs geweest moet zijn.

 1. BOUW- EN VERBOUW-TOTAALCONCEPT
  Jaarbeurs Utrecht staat van 9 t/m 11 maart 2018 volledig in het teken van bouwen & verbouwen. Drie dagen lang presenteren ruim 200 exposanten zich. Laat je adviseren door architecten, aannemers, villabouwers, financieel adviseurs, duurzame energie experts en vele andere specialisten. Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!
 2. TOTALE BELEVING: OOK INTERIEUR & TUIN
  In het Droomhuis Interieur Paviljoen ontdekt de bezoeker nieuwe woontrends, ontmoeten ze binnenhuisarchitecten, stylisten & interieurarchitecten en kunnen ze zich laten informeren over een goed lichtplan. Ook je droomtuin creëer je op Beurs Eigen Huis. Kom ideeën opdoen en ontmoet o.a. hoveniers,  tuinarchitecten, zwembadleveranciers, veranda- en serrebouwers.
 3. KEUKEN & BAD PLEIN
  Zoek je een keuken of badkamer voor je nieuwe huis of ga je je huidige keuken of badkamer verbouwen? Wat de plannen ook zijn, kom inspiratie opdoen bij de Keuken & Bad plein, waar de meest fantastische keukens en badkamers te zien zijn.
 4. GROEN EN DUURZAAM BOUWEN OF VERBOUWEN
  Zo ‘groen’ mogelijk bouwen of verbouwen? Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Ook de komende editie is er extra veel aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Je komt o.a. alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, over duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp en laat je adviseren over een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.
 5. INSPIRERENDE SPREKERS
  Beurs Eigen Huis wil de bezoeker inspireren. Er zijn twee sprekerspodia waar presentaties gehouden worden over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Ook de specialisten van Vereniging Eigen Huis geven drie maal daags weer een lezing waar je als bezoeker echt iets aan hebt.

Beurs Eigen Huis

 

__
Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig?
Kijk op Beurs Eigen Huis, Instagram, Facebook
BEURS EIGEN HUIS | 9 T/M 11 MAART | JAARBEURS UTRECHT
REALISEERJEDROOMHUIS.NL

 


Gerelateerde artikelen

The Art Of Living

Vurenhout: de oplossing voor buiten


Vurenhout, de meeste mensen kennen de houtsoort wel. Het hout is afkomstig van de fijnspar, een lid van de dennenfamilie. Het is een geschikte houtsoort voor veel buitenprojecten en biedt veel mogelijkheden…

The Art Of Living

Must in je interieur: PVC-jaloezieën


Raamdecoratie kan een hoop bijdragen aan de stijl en sfeer van je woning. En als je momenteel opzoek bent naar nieuwe, moderne raamdecoratie dan heb je vast al gedacht aan jaloezieën…

The Art Of Living

Zo creëer je een stoere, industriële badkamer


Zo creëer je een stoere, industriële badkamer De industriële woonstijl is het momenteel helemaal! Als je de woonstijl al hebt toegepast in je woning, is het natuurlijk wel zo leuk om deze stijl overal in het huis terug te laten komen. Maar, hoe creëer je een badkamer en toilet met een industriële stijl zonder een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media