IN-Lite | tuinverlichting, the art of living

  • in-lite design B.V.
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Vijvertuin met bijzondere tuinverlichting | in-lite

Een tuin als deze zien we niet vaak. Een bijzondere vijvertuin waar de tuinverlichting een belangrijke rol speelt. Het is een buitenruimte die mogelijk ‘s nachts nog sfeervoller is dan overdag door toepassing van de juiste verlichtingsoplossingen. Vooral de opvallende designfontein steelt de show met hulp van bijzondere SUB vijverspots van in-lite.

Strakke designtuin

Deze designtuin in Uden is ontworpen door tuinarchitect Bjorn Meulenberg. In het ontwerp speelt hij met strakke lijnen, hoogteverschillen en imposante eyecatchers. In het bijzonder vallen de aluminium overkapping en de kenmerkende fontein op. Ook is er veel aandacht voor beplanting om het strakke design te complimenteren. Om deze elementen ook ’s avonds optimaal in de spotlights te zetten, is gekozen voor strak vormgegeven in-lite led verlichting. Deze tuinverlichting verzekert een optimale kleurweergave in de avonduren.

De juiste verlichtingsoplossingen

De witte wanden worden geaccentueerd door het neerwaartse lichtbeeld van de BIG CUBID wandlampen. Bij de trap links van de vijver zijn kleinere CUBID wandlampen toegepast en onder de treden van de trap aan de rechterzijde zijn EVO HYDE 550 opbouwlampen gemonteerd. Beide goede opties voor een veilige afstap. Voor het uitlichten van de beplanting is gebruik gemaakt van MINI SCOPE spots en de fontein wordt vanuit de vijver uitgelicht met SUB spots.

SMART onderwaterverlichting

Deze nieuwe SUB spots produceren en krachtigere en bredere lichtbundel voor een nog imposanter lichteffect zowel onder, als boven het water. De spots zijn volledig corrosiebestendig en waterdicht. Dankzij het lage voltage zijn ze bovendien veilig onder water te plaatsen. Alle tuinverlichting is aangesloten op het slimme 12V systeem van in-lite dat aan te sturen is middels een smartphone app.

IN-Lite | tuinverlichting, the art of living

Een lust voor het oog

Het samenspel tussen strak, architectonisch design, de sfeervolle beplanting en de met zorg geselecteerde verlichting maken van deze vijvertuin een prachtige plek die zowel ‘s avonds als overdag een lust is voor het oog.

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?