Vijvertuin met natuurlijke wellness beleving

Van Mierlo Tuinen

Wil je graag meer groen in je omgeving om helemaal tot rust kunnen komen? Dan ben je vast jaloers op deze prachtige vijvertuin waar het hele jaar door optimaal van genoten kan worden. De tuin bezit dan ook alles waar je als tuinbezitter van zou kunnen dromen. Zoals mooie terrassen, een fantastische overkapping en spannende paadjes. Daarnaast kun je ook genieten van de beplanting die ervoor zorgt dat alles samenkomt en een fantastisch geheel wordt. Medeverantwoordelijk hiervoor is van Mierlo tuinen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de overkapping voldoet aan alle wensen, zodat de tuin een echte waardevolle plek wordt.  

Vijvertuin, Van Mierlo Tuinen, The Art of Living

Jaardoor genieten 

Deze prachtige vijvertuin staat vol met allerlei verschillende planten. Ze lijken daar als vanzelfsprekend te groeien, maar toch is hier ook heel wat nadenk werk overheen gegaan. De planten zijn namelijk zo geplant dat er het hele jaar door van genoten kan worden. Ieder seizoen heeft de tuin zijn unieke mooie elementen, wat de tuin een waardevolle plek maakt.  

Moderne overkapping 

Het meest opvallende aan deze vijvertuin is de mooie overkapping die aan het water ligt. Deze oogt in eerste instantie wat kleiner dan dat hij daadwerkelijk is, omdat er een deel verborgen gaat achter de beplanting. Wat zorgt voor een verrassend effect en veel ruimte. Onder te overkapping vind je dan ook een comfortabele lounge set, een eettafel en een keukenblok. De houten afwerking maakt dat de overkapping goed past binnen de rest van de tuin. Waardoor ook dit gedeelte van de tuin geschikt is om alle seizoenen van te genieten.  

Meer over Van Mierlo tuinen 

Van Mierlo tuinen was een onderdeel van deze bijzondere creatie. Dit maakt dat hun visie ook perfect te herkennen is in deze tuin. Zij willen namelijk graag een natuurlijke wellness beleving neerzetten voor hun klanten. Je moet er dus volledig tot rust kunnen komen, waardoor het zal aanvoelen als thuiskomen. Dit in combinatie met een goede balans tussen de architect en de natuur zorgt voor deze prachtige vijvertuin.  

Editor: Media team

Datum: 03-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp

Fotografie: Van Mierlo Tuinen