Viking Liften

Door jarenlange ervaring op het gebied van platform- en thuisliften met betrekking tot advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal vlak kan Viking Liften zich met recht dé professionele partner noemen. De innovatieve producten en diensten zijn gebaseerd op het bevorderen van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij dit aanbod kan een hoogwaardig en betrouwbaar resultaat richting klanten worden gegarandeerd. 

Projecten van Viking Liften

Informatie over Viking Liften


Mancave2
Leer1
Mancave1
17
previous arrow
next arrow

Designlift voor de exclusieve woning

Een thuislift vraagt niet alleen functionaliteit maar ook het design speelt een grote rol in een exclusieve woning. De design lift van Viking is speciaal ontworpen voor de exclusieve woning en is op zichzelf al een eyecather. Tevens kan de lift nog verder worden gestyled door middel van de DesignWalls uit het assortiment of met een eigen ontwerp. Het ontwerp van de DesignWalls uit de studio zijn gemaakt van acryl en ontworpen door bekende Scandinavische designers en kunstenaars.

Lift op maat

Via de SmartLift-app kun je de ledverlichting in de lift volledig naar eigen voorkeuren personaliseren. De adviseurs van Viking Liften staan graag voor je klaar om je te informeren over de mogelijkheden van een design lift in jouw levensloopbestendige woning.