Villa, binnenkijken, appartement, Edwin Evers, interieur

Villa appartement | Radiomaker Edwin Evers

De ochtendshow van Edwin Evers

Edwin Evers die al bijna negentien jaar te horen is op radio 538 stopt per 1 januari 2019 met zijn bekende radioshow. Elke ochtend tussen 6 en 10 uur genieten tientallen Nederlanders van zijn muziek, maar het einde is in zicht. Edwin Evers vindt dat het tijd wordt om na te denken over de toekomst en dat doet hij niets liever dan in zijn eigen huis in Hardenberg.

Hardenberg (Overijssel) ligt twee uur rijden van Hilversumse studio af waar Evers zijn radio produceerde. Aangezien zijn werkdag in de vroege uurtjes van start gaat, was het een wijs besluit om een pied-à-terre aan te schaffen in de radiostad Hilversum. Dit prachtige villa appartement staat nu te koop voor ruim één miljoen euro.

Ruim woonoppervlakte

Dit exclusieve buitenhuis heeft een typische jaren dertig architectuur. Het woonoppervlakte bestaat uit ruim 230 vierkante meter, waarvan 110 vierkante meter woonkamer is. Daarnaast is er een groot zonneterras van zo’n 65 vierkante meter en een ondergrondse privé-garage voor twee auto’s met een berging. Genoeg ruimte om tot rust te komen en je werkweek te doorstaan.

Hightech

Een opvallend puntje aan dit villa appartement is dat het mooi is afgewerkt met verschillende hightech elementen. Zo is het huis voorzien van een hoogwaardig beveiligingssysteem, een elektrische zonwering rondom de woning, een warmte terugwin installatie, een liftinstallatie, vorst beveiliging in de afrit naar de garage, een beregeningsinstallatie en een video intercom. Ook is er genoeg luxe aanwezig zoals sanitair van Philip Starck, eiken vloeren, luxe vasten kasten en goede isolatie. Natuurlijk heeft de radiomaker ook zijn eigen studiootje gebouwd. Dit is zonder twijfel uniek maar er is een klein detail, de service kosten voor dit alles bedraagt zo’n €700 euro per maand.

Opgelucht

Nu is er natuurlijk wel gezorgd voor een vervangende ochtend radiomaker: Frank Dane. Hij is al jaren lang de vaste vervanger voor Edwin tijdens vakanties, maar hij krijgt nu de eer zijn idool op te volgen en zijn droom als radioproducer uit te laten komen. Hij belooft ons zijn best te doen om de leukste ochtendshow van Nederland te bezorgen, zodat wij als luisteraars met een goed humeur de werkdag tegenmoet gaan. Afwachten met smacht!

 

Benieuwd naar de moderne villa van cabaretier Jörgen Raymann?

___

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: www.hollywoodhuizen.nl

 

Bronnen:

  • |
  • |