Binnenkijker, Woning, Bekende nederlanders, Villa in Blaricum, Winston en Renate, theartofliving

Villa in Blaricum | Winston en Renate Gerschtanowitz

Binnenkijken in het voormalige stulpje van Winston en Renate Gerschtanowitz.

De Goude Driehoek

In deze prachtige villa in Blaricum heeft ons glamourkoppel Winston en Renate Gerschtanowitz zes jaar gewoond. De woning is gelegen in de zogenoemde ‘Gouden Driehoek’. Vorig jaar September verkochten ze het pand voor €2.500.000 euro om hun droom in vervulling te laten gaan.

Buitenruimte

De villa heeft een oppervlakte van zo’n 323 vierkante meter die omrand wordt door een nieuw aangelegde tuin. In deze tuin vind je een luxe zwembad dat voorzien is van diverse terrasgelegenheden. Een pluspunt aan deze tuin dat hij op zuidwesten richting is aangelegd. Er staan bijna geen grote bomen wat de zon alle ruimte geeft de tuin flink te verwarmen. In de zomermaanden kun je hier dus wel een bruin kleurtje verwachten.

Het juweeltje

De keuken is het kloppend hart van deze woning. In het midden van de ruimte vind je een kookeiland met een fornuis met een kookend waterkraan van Quooker. Verder staat er een grote Amerikaanse koelkast en twee vaatwassers. Een opvallend terugkomend element is het gebruik van natuursteen. Ze hebben een wijncave die afgewerkt is met leistenen. Het aanrechtblad is gemaakt van ‘gebrand natuursteen’. Aan deze woonkeuken grenst een bijkeuken waar een grote houten tafel staat. De bijhorende stoelen zijn in dezelfde kleur als het natuursteen in de keuken.

Naast de eethoek is een grote glazen gevel waardoor binnen met buiten verbonden wordt. Het daglicht dat de keuken en bijkeuken in schijnt zorgt ervoor dat de keuken en zowel het natuursteen goed tot zijn recht komt. Via de bijkeuken is er een doorgang naar de aangebouwde veranda waar je s’avonds kunt genieten van de laatste zonnestralen.

Dé masterbedroom

De villa beschikt over 4 slaapkamers en een masterbedroom op de eerste verdieping. Deze masterbedroom is voorzien van een balkon, een gashaard, een kleedkamer en een eigen badkamer met twee wastafels, een ligbad en twee aparte douches. Niet verkeerd dus!

Verhuisd naar?

Zelf verhuisden het stel naar een andere villa in Blaricum voor een prijs van €1.750.000. Deze bestaande villa hebben ze tot de grond gelijk gebracht en willen dit kavel van 2.586 vierkante meter gebruiken om hun eigen droomvilla te realiseren.

 

Benieuwd naar het appartement wat Linda de Mol aan haar dochter heeft geschonken?

___

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: www.hollywoodhuizen.nl

 

Bronnen:

  • |
  • |