Villa in landelijke stijl, Van den Heuvel & Van Duuren, charmante villa, landelijke stijl, natuursteen tegels, authentiek

  • Van den Heuvel en Van Duuren
  • Terheijdenseweg 469 (magazijn/showroom)
  • 4825 BK Breda
  • Contact
  • Tel. nr: 076-3030554

Villa in landelijke stijl | Van den Heuvel & Van Duuren

Van den Heuvel & Van Duuren heeft deze nieuwe charmante villa in landelijke stijl verzorgd van een klassieke natuurstenen vloer. De vloer sluit perfect aan bij het landelijke interieur.

Specialist in klassieke vloeren

Van den Heuvel & Van Duuren is specialist in verouderde en klassieke natuursteen vloeren. Of het nu een zwaar verouderde Belgisch Hardsteen is, een mooie gezoete Bianco Carrara Marmer, of een Bourgondische Dal.

Villa in landelijke stijl

Voor de keuken werd er gekozen voor de Bourgondische Dallen in de kleur Calais. Een mooie lichte kleurenmix vanuit beige en grijs. De combinatie van materiaalgebruik en kleurenkeuze zijn in het verlengde van de aardse tonen van het interieur. Voor de vloer van de aansluitende hal is een overgang gemaakt naar IJsselsteentjes in dezelfde kleurtint. Deze combinatie siert de vloer werkelijk op zijn allerbest en sluit mooi aan bij de wensen van de bewoners.

De werkzaamheden werden uitgevoerd door het TegelzettersGilde, het vaste tegelzettersbedrijf van Van den Heuvel & Van Duuren, dat van vader op zoon al meer dan 150 jaar bestaat. Van den Heuvel & Van Duuren zijn bijzonder trots op dit project.

Villa in landelijke stijl, Van den Heuvel & Van Duuren, charmante villa, landelijke stijl, natuursteen tegels, authentiek

Chateau Carreau

Van den Heuvel & Van Duuren is exclusief dealer van Chateau Carreau. Hier worden ambachtelijk vervaardigde cementgebonden replica’s van echte oude vloeren geplaatst. Deze vloeren worden geleverd in Dallen, IJsselsteentjes en kleine plavuisjes.

De Chateau Carreau vloeren hebben een landelijke en authentieke uitstraling. Het was dan ook niet vreemd dat de ogen, van de bewoners van de villa in landelijke stijl, direct vielen op de Dallen en IJsselsteentjes tijdens hun bezoek in Breda aan de showroom van Van den Heuvel & Van Duuren.

Villa in landelijke stijl, Van den Heuvel & Van Duuren, charmante villa, landelijke stijl, natuursteen tegels, authentiek

 

Tekst: Van den Heuvel en Van Duuren 
Fotografie: Van den Heuvel en Van Duuren 

___

Van den Heuvel en van Duuren, natuursteen, keramiek, natuursteen zetten, natuursteen binnen, natuursteen buiten, the art of living

Meer projecten zien van Van den Heuvel & Van Duuren?