Licht inval, Van Dinther Bouwbedrijf,Moderne villa, Raampartijen, Glas gevelbekleding, Bosrijke omgeving

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

Moderne villa met veel licht inval | Van Dinther Bouwbedrijf

Deze prachtige villa is ontworpen door de architect Maarten Engel en vervolgens uitgevoerd door Van Dinther Bouwbedrijf. Het huis is omringt door de oogverblindende natuur. Door de grote raampartijen krijgt de villa extreem veel licht inval van buiten en dit zorgt voor een moderne en open uitstraling.

Architectuur van de villa

De Architectuur van dit prachtige huis wordt gekenmerkt door de verticale en horizontale lijnen. Dit komt samen met de natuurlijke elementen in de villa, zoals de houten balken en houten garage- en voordeur. De hoogte van de verschillende daken geeft een mooi speels effect aan de strakke woning. Maar ook de afwerking van de stenen komt mooi naar voren in dit project. De muur is gevormd door verschillende zachte en natuurlijke grijstinten samen te voegen.

De vloerafwerking

Speciaal in deze villa is de vloerafwerking. Door de villa nog meer over te laten lopen met de bosachtige omgeving, is er gewerkt met een natuurlijke grijze tegel. Wat nu zo speciaal is, is dat deze tegel doorloopt van binnen naar buiten. Ook zie je dat de glazen wanden helemaal tot beneden toe van glas zijn, dit laat de overloop van binnen naar buiten nog meer tot zijn recht komen.

Licht inval, Van Dinther Bouwbedrijf,Moderne villa, Raampartijen, Glas gevelbekleding, Bosrijke omgeving

Transparante gevelbekleding  

De grote transparante gevelwand zorgt voor veel licht inval in het huis. Deze wand is helemaal tot boven verwerkt met glas en dit zorgt er voor dat de ruimte optisch nog groter lijkt. Ook het hoge plafond is een prachtig element in deze moderne villa. Verder in de villa zijn de muren prachtig afgewerkt met een witte laag. Dit geeft een fris gevoel aan de woning.

Licht inval, Van Dinther Bouwbedrijf,Moderne villa, Raampartijen, Glas gevelbekleding, Bosrijke omgeving

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Van Dinther Bouwbedrijf

____

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, luxe landhuis

____

Meer projecten zien van Van Dinther Bouwbedrijf?