Villa met moderne tuinverlichting

in-lite

Licht is niet meer weg te denken in de moderne architectuur. Dit geldt ook zeker voor de buitenruimte. In Hoofddorp realiseerde de lichtspecialisten van in-lite LAB een bijzonder project waarin licht en architectuur samen komen.

Tuinverlichting, in-lite, verlichting, buitenverlichting, The Art of Living

Verlichting voor tuin

De tuin van deze moderne villa is ontworpen en gerealiseerd door hoveniersbedrijf Biesot Tuinen en Parken en de styling is verzorgd door The Garden Store Vijfhuizen. In de tuin is rijkelijk gebruik gemaakt van diverse hoogwaardige materialen en in-lite tuinverlichting. Met hulp van de lichtspecialisten van in-lite LAB is deze tuin ’s avonds een magische plek geworden.

Tuinverlichting, in-lite, verlichting, buitenverlichting, The Art of Living

Tuin met strakke lijnen

“Om deze tuin zowel overdag als ‘s avonds echt te laten stralen hebben we gekozen om te werken met diverse armaturen uit het EVO concept van in-lite. EVO kenmerkt zicht door een architectonisch design en premium kwaliteit. De armaturen komen perfect tot hun recht in tuinen met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Een perfecte match voor de tuin van Esther.” Aldus Vincent Neven van in-lite LAB.

Sfeervolle verlichting

Aan de wand zijn EVO DOWN armaturen gemonteerd die voor een prachtig strijklicht zorgen. Langs het opvallende pad zijn EVO LOW armaturen geplaatst die er overdag stijlvol uitzien en ’s avonds een veilige doorloop creëren met bijzonder sfeervol licht. In de tuin is een gemetselde buitenkeuken geplaatst die met de nieuwste verlichtingsoplossing van in-lite is uitgerust, EVO FLEX.

Tuinverlichting, in-lite, verlichting, buitenverlichting, The Art of Living

Prachtig tuinontwerp

Deze flexibele lijnverlichting kenmerkt zich door de bijzonder flexibele eigenschappen en de hoogwaardige egale licht output. EVO FLEX is toepasbaar als indicatieverlichting langs rechte, en organische vormen in de tuin. Door de diverse armaturen uit het EVO concept te combineren ontstaat eenheid in sfeer en lichtbeeld. Dankzij deze nuances heeft Esther het resultaat bereikt waarnaar zij op zoek was.

Het resultaat is een prachtig tuinontwerp waarin architectuur en de juiste tuinverlichting samen zorgen voor een magische ervaring. Laat je inspireren door de magie van in-lite en ontdek het EVO Concept.

Editor: Media team

Datum: 25-10-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp

Fotografie: in-lite