Preferro | stalen voordeur, the art of living

  • Preferro metaaltechniek
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

Villa met stalen voordeur | Preferro

Een woning met een wauw-factor. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de verbluffende villa imponeert. Preferro kreeg de opdracht om een stalen voordeur te realiseren en het materiaal staal op meerdere plaatsen in de woning toe te passen.

Stalen voordeur als eyecatcher

Bij een woning zoals deze hoort een imposante entree. Een voordeur is bepalend voor de uitstraling van de woning. Een prachtige eyecatcher zowel van buiten als van binnen. Zeker als je kiest voor een stalen voordeur. Naast dat een voordeur zoals deze een lust is voor het oog, zijn ze ook nog uitstekend geïsoleerd én onderhoudsvrij. De stalen voordeuren van Preferro zijn altijd maatwerk, tijdloos, duurzaam en het resultaat van hoogstaand vakmanschap. Ze nodigen uit om binnen te komen.

Staal als basis

Eenmaal binnen in de woning is het staal bijna overal terug te vinden. Door staal op meerdere plekken in de woning toe te passen, ontstaat eenheid en een gevoel van rust. Bij deze woning is staal de basis. De donkere omlijning van de ramen en deuren voelen als schilderijen in de woning. Daarnaast geeft het de woning een transparant karakter en schijnt overal veel licht naar binnen.

Preferro | stalen voordeur, the art of living

Liefde voor ambacht

Preferro creëert al zijn stalen kunstwerken in de eigen werkplaats in Nederland. De plek waar het ware ambacht met liefde wordt uitgeoefend. Van het eerste ontwerp tot het bevestigen van het laatste schroefje zijn de vakbekwame staalmeesters betrokken.
Preferro. Passievolle kunstenaars, specialist in uniek maatwerk.

 

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Preferro

____

____

Meer projecten van Preferro bekijken?