Villa met veel ruimte en een prachtige toegangspoort

DJS Hekwerken

Op dit kavel lagen decennia terug nog tennisbanen die bij een naburig hotel hoorden. Hierna kreeg een jaren ‘50 woning een plekje op deze bijzondere kavel. De bewoners kozen er echter voor om de woning volledig te slopen en hier een nieuwe villa te laten bouwen. Dit prachtige huis is uitgevoerd met donkere, moderne dakpannen en contrasterende gestucte witte muren. Daarnaast werd gekozen voor accoyahout om de woning een mooi kenmerkend accent te geven. Ook kozen zij voor een derde verdieping waardoor ze nu kunnen genieten van royaal veel ruimte.  

Ruime tuin 

De bewoners zijn niet alleen blij met de extra ruimte die ontstond door te kiezen voor nieuwbouw, maar ze zijn ook erg tevreden over de riante, moderne tuin, die ze onder architectuur lieten aanleggen. De tuin biedt ruimte aan een zwembad, een vlonder, veel groen en heerlijke terrassen. Het maakt niet uit of je lekker wil eten of wil loungen in de zon of de schaduw; er is keuze genoeg. Kortom, het is er heerlijk vertoeven. 

Unieke toegangspoort 

Een prachtige toegangspoort van DJS Hekwerken, verleent toegang tot dit prachtige perceel. Hij dient als beschermheer van de kavel en past volledig bij het ontwerp van zowel het exterieur als de tuin. Er werd dan ook opnieuw gekozen voor een bijzonder contrast. Een donker stalen hekwerk werd gecombineerd met witte pilaren, waardoor de poort overeenkomt met het exterieur. Daarnaast loopt de poort door in hoge hagen die de rest van de kavel omheinen en voorzien in een heerlijke groene omgeving om volledig te kunnen ontspannen.  

Over DJS Hekwerken 

DJS Hekwerken weet iedere poort op stijlvolle wijze te verwerken in het uiteindelijke concept. Ze gaan doordacht te werk en werken volgens hun eigen unieke werkwijze. Ze snappen dat de poort bepalend is voor de eerste indruk van het huis en willen dan ook niet dat deze onderdoet aan exterieur van de woning.  

Editor: Media team

Datum: 01-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: