villa, patty brard, the art of living, binnenkijker

Villa | Patty Brard

Villa met een oosters tintje

De villa van Patty Brard staat te koop! Naast haar huis in Ibiza heeft ze deze villa die van alle gemakken voorzien is. De villa, gelegen aan de Amstel heeft een entree bewerkt met bladgoud, er is een zwembad aanwezig en een privé sauna. Denk je nou, daar zou ik wel willen wonen! Dat kan! De villa staat te koop voor € 1.950.000 euro. The Art of Living zal je met dit artikel nog meer enthousiasmeren.

De villa

Het huis heeft een woonoppervlakte van 250 vierkante meter en vier verdiepingen. In deze verdiepingen vind je drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een open keuken die een prachtig uitzicht over de Amstel biedt. Hier kun je in stijl dineren met je vrienden en familie.

Thuis bioscoop

En of dit nog niet genoeg was, de begane grond en het souterrain beschikken beiden over bioscoop beamers mét bijpassende geluidsinstallaties. Deze zijn zowel binnen als buiten in de plafonds of muren weggewerkt en kunnen in alle zones apart bediend worden. Je creëert dus je eigen bioscoop ervaring in je eigen huis!

Het pareltje in huis

Het souterrain is het pareltje van deze villa. Het is voorzien van een aparte ruimte, met veel ingebouwde kastwanden, die als slaapkamer fungeert. Verder vind je hier de toegang tot het zwembad, de jacuzzi en de sauna met infrarood lampen. Deze home spa beschikt ook nog over een terras met luxe buitendouches. Het gehele terras wordt bedekt door oosterse zwarte bamboe. Deze geven je dan ook het ultieme wellness gevoel.

Bijzonder stulpje

De man van Patty ontwierp dit huis zelf en in overleg met Patty Brard is dit bijzondere stulpje tot stand gekomen. En het eindresultaat mag er zijn! Om binnen te komen kom je door een Balinese poort die leidt naar een overkapte binnenplaats met een zeer bijzondere open haard. Daarna kom je bij een dubbele voordeur die opgevolgd wordt door een entree in bladgoud. In oosterse landen staat dit voor geluk voor de bewoners. Aangezien Patty Brard van Indonesische afkomst is, is dit een waardevolle toevoeging.

 

 

Benieuwd naar de villa van actrice Carice van Houten?

___

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: www.hollywoodhuizen.nl

 

Bronnen:

  • |
  • |