Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop
Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop
Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop
Villa André Hazes | Vinkeveen
Villa André Hazes | Vinkeveen
Villa André Hazes | Vinkeveen
previous arrow
next arrow

Binnenkijken bij villa Vinkeveen van André Hazes

Een villa op toplocatie met een prachtig uitzicht over de Vinkeveense plassen

De villa van André Hazes staat op een werkelijke toplocatie. En nog beter nieuws, deze villa in Vinkeveen staat te koop! Zie jij jezelf ’s ochtends al met een lekker kopje koffie wegkijken over het water? Het is een luxe om mogen te genieten van het prachtige uitzicht over de plassen van Vinkeveen. Kijk snel mee naar deze exclusieve woning.

De tuin van villa Vinkeveen is beschut en zorgt voor genoeg privacy, maar daarnaast kan je ook volop genieten van het uitzicht over de Vinkeveense plassen. In de tuin vind je een verwarmd buitenzwembad, verschillende terrassen en een prachtige vijver.

Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop, Villa Vinkeveen

Lichte woonkamer

Je komt binnen in de heerlijk lichte woonkamer met een verwarmende openhaard. Vanuit de woonkamer kan je via twee schuifpuien naar het terras en de rest van de tuin. Ook vanuit de woonkamer kan je dus genieten van het prachtige uitzicht op de Zuidplas.

Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop, Woonkamer, Lounge, Tuin, Haard, Design, Modern

Moderne leefkeuken

De luxe leefkeuken heeft een moderne look. Aan de bar kan je lekker ontbijten met de krant erbij. Alle apparatuur in deze topkeuken is van Gaggenau, met uitzondering van de vaatwasser, deze is van AEG.

Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop, Woonkamer, Keuken, Modern, Strak, Pitt cooking, Industrieel

Huiscafé

Vanuit de hal, welke voorzien is van een pvc-vloer inclusief vloerverwarming (net als in de woonkamer en de keuken), loop je zo de voormalige garage in. Tegenwoordig heeft de oude garage een nieuwe bestemming gekregen, namelijk: het huiscafé. Hier vind je twee koelkasten, een tapinstallatie en zelfs een uitgebreide geluidsinstallatie. Vanuit hier heb je ook toegang tot de tuin. Neem een verfrissende duik in het zwembad of gebruik het zonneterras om tot rust te komen in de buitenlucht.

Villa André Hazes, Vinkeveen, Vinkeveense plassen, Zuidplas, Amsterdam, Utrecht, Villa, Te koop, Huiscafé, Biljarten, Bar

Tuin aan het water

De tuin rondom villa Vinkeveen is in perfecte staat en is goed onderhouden. Aan de achterzijde van het huis ligt een lange steiger aan het water met aanlegmogelijkheid voor meerdere vaartuigen. De tuin is afgesloten met een toegangshek om zoveel mogelijk privacy te creëren. Onder de carport is er ruimte genoeg om meerdere auto’s te parkeren, daarnaast vind je aan de overkant van de openbare weg een parkeerplaats voor ongeveer acht auto’s.

Te koop

Dit schitterende stulpje is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Meer informatie over de oude villa van André Hazes vind je op www.funda.nl.

Wil je nog meer huizen zien van bekende Nederlanders? Klik dan snel door naar de Ibiza villa van Yolanthe en Wesley Sneijder, want wie weet ben jij de gelukkige om hier volgende zomer heerlijk te vertoeven…

___

Tekst: Cia van de Ven 

Beeld: Funda

 

Bronnen:

  • |
  • |