previous arrow
next arrow
Slider

Villabouw Sels

Met ruim 50 jaar ervaring en bijna 500 schitterende realisaties is Villabouw Sels uit België dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie. Villabouw Sels levert totaalservice bij het ontwerpen van vastgoederen en denkt mee tijdens het volledige proces. Villabouw Sels is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne en landelijke villa’s. Elk van de ontwerpen is uniek en persoonlijk.

Een handig stappenplan

Een goede voorbereiding zorgt voor de beste oplevering van een bouw- of renovatieproject. Hierdoor maakt Sels gebruikt van een handig stappenplan. Door middel van dit stappenplan kan Villabouw Sels een prachtig eindresultaat garanderen. Dit stappenplan begint bij het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek worden de eerste ideeën besproken. Wanneer de wensen overeenkomen met de ideeën van het bedrijf dan worden deze wensen besproken een van hun eigen architecten. Deze architect maakt een ontwerp en deze wordt aangepast totdat de opdrachtgever helemaal tevreden is. Ook zorgt Sels ervoor dat de bouwvergunning aangevraagd wordt en maakt Sels de overeenkomt in orde. Na het uitvoeren van deze stappen kan er gebouwd worden!

Renovatie

Villabouw Sels naast het ontwerpen van villa’s ook gespecialiseerd in de renovatie van villa’s. Het bedrijf blaast woningen een nieuw leven in door middel van de unieke ontwerpen van Sels. Deze unieke ontwerpen in combinatie met kwaliteit staat bij Villabouw Sels centraal. Dit doet het bedrijf door samen te werken met getalenteerde architecten die de woningen tot in de puntjes kunnen ontwerpen. Nadat het ontwerp afgerond is neemt Villabouw Sels alle zorgen uit handen en staat Sels klaar om de oplevering van de woning in goede banen te leiden.

 

____

Meer projecten bekijken van Villabouw Sels?

 

  • |
  • |

 

Luxe villa

Maak kennis met het prachtige villabouwbedrijf Sels, met 50 jaren aan ervaring en minstens 500 schitterende realisaties op naam. Ze zijn vooral gespecialiseerd in het bouwen van moderne en landelijke villa’s. Van die eerste categorie hebben we hier een heel mooi voorbeeld. De bouwheer vroeg Sels om een jonge benadering van een strakke een lichte hedendaagse villa met een warm interieur.

Klassiek interieur

Bij het buitenaanzicht valt je mond al open van verbazing door de aanwezige schoonheid, maar eenmaal binnen waan je je zo een paar eeuwen terug in de tijd. Deze woning – een kast van een huis – heeft werkelijk álles waar de liefhebber van een klassiek interieur van kan dromen. De tuin is werkelijk immens. Er is gekozen voor een enkele struik en boom en voor de rest enkel en alleen graslandschap om de ruimtelijkheid te etaleren.

Riante landelijke villa

Deze Vlaams landelijke klassieker realiseerde Sels Villabouw op een exclusieve locatie in een residentiële wijk.  De ontwerpers zorgden voor een design dat opgaat in de prachtig aangelegde tuin met extra aandacht voor waterhuishouding.

Verrassend modern landelijk

Een harmonieuze mix van moderne en warme elementen. Zo laat deze schitterende villa zich in het kort omschrijven. Zowel het ontwerp van de architectuur alsmede de bouwrealisatie staan op naam van Villabouw Sels, die al decennialang hoogwaardige villa’s ontwerpt en bouwt in elke gewenste stijl.

 

Villabouw Sels


“Wij werken samen met getalenteerde architecten die uw droomvilla tot in de puntjes kunnen ontwerpen.

 ___

Contactgegevens:

  • Villabouw Sels
  • Wijnegemsteenweg 24
  • 2970 ’s Gravenwezel (BE)
  • Contact:
  • Tel.: +32 03 680 16 16
  • E-mail: info@sels.be

 


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | mei | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media