SELS Villabouw

Met ruim 50 jaar ervaring en bijna 500 schitterende realisaties is Villabouw Sels uit België dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie. Villabouw Sels levert totaalservice bij het ontwerpen van vastgoederen en denkt mee tijdens het volledige proces. Villabouw Sels is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne en landelijke villa's. Elk van de ontwerpen is uniek en persoonlijk.

Informatie over SELS Villabouw


previous arrow
next arrow
 

Een handig stappenplan

Een goede voorbereiding zorgt voor de beste oplevering van een bouw- of renovatieproject. Hierdoor maakt Sels gebruikt van een handig stappenplan. Door middel van dit stappenplan kan Villabouw Sels een prachtig eindresultaat garanderen. Dit stappenplan begint bij het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek worden de eerste ideeën besproken. Wanneer de wensen overeenkomen met de ideeën van het bedrijf dan worden deze wensen besproken een van hun eigen architecten. Deze architect maakt een ontwerp en deze wordt aangepast totdat de opdrachtgever helemaal tevreden is. Ook zorgt Sels ervoor dat de bouwvergunning aangevraagd wordt en maakt Sels de overeenkomt in orde. Na het uitvoeren van deze stappen kan er gebouwd worden!

Renovatie

Villabouw Sels naast het ontwerpen van villa’s ook gespecialiseerd in de renovatie van villa’s. Het bedrijf blaast woningen een nieuw leven in door middel van de unieke ontwerpen van Sels. Deze unieke ontwerpen in combinatie met kwaliteit staat bij Villabouw Sels centraal. Dit doet het bedrijf door samen te werken met getalenteerde architecten die de woningen tot in de puntjes kunnen ontwerpen. Nadat het ontwerp afgerond is neemt Villabouw Sels alle zorgen uit handen en staat Sels klaar om de oplevering van de woning in goede banen te leiden.