landelijk modern, van Dinther bouwbedrijf, groot, luxe, modern

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

Villabouwbedrijf bouwt specialistisch landelijk modern | Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf. Zij werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand. Met vijftig jaar ervaring in onder meer utiliteitbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw, kunnen zij jou alle expertise en vakmanschap bieden om jouw woonwensen te verwezenlijken. Van Dinther vind je voornamelijk terug in twee segmenten: het renoveren van gebouwen met een historische waarde en het realiseren van landelijk moderne villa’s. Het lijken twee richtingen die in eerste instantie weinig overeen hebben met elkaar, maar als je erover nadenkt is het logisch: beide vereisen hoge kwaliteit en een sublieme afwerking.

landelijk modern, van Dinther bouwbedrijf, groot, luxe, modern

Droomhuizen

Van Dinther Bouwbedrijf is toonaangevend op gebied van exclusieve villabouw. Met ruim vijftig jaar ervaring in de bouw van luxe villa’s, met ieder een uniek eigen karakter, is Van Dinther Bouwbedrijf dé specialist in het bouwen van schitterende landelijk moderne droomhuizen. Met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid en volmaakte afwerking kan je rekenen op een perfect naar wens uitgevoerde opdracht. Ieder project wordt met gedegen voorbereiding, intensief klantcontact en flexibiliteit aangepakt én opgeleverd. Vanaf het eerste contact kan je bouwen op de kennis en ervaring die dit bedrijf in huis heeft om ervoor te zorgen dat jouw droomhuis ook echt werkelijkheid wordt…

Gedegen visie

Bij Van Dinther beseffen ze terdege dat alles draait om vertrouwen wanneer zij jouw droomhuis mogen bouwen. Hun ambitieuze projecten zitten allemaal in het hoogste segment van de woningbouw en ze werken met een geheel transparante prijsstelling. Samen met het bouwteam gaan zij met jou alles uitvoerig bespreken, bepalen en vastleggen alvorens ze daadwerkelijk beginnen. Alles staat in dienst van de hoge eindkwaliteit. Vanaf de professionele voorbereiding, complexe uitvoering tot en met de vanzelfsprekende nazorg. Het bewijs van al deze lovende woorden vind je terug op hun website in een strak samengesteld portfolio.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Van Dinther Bouwbedrijf

____

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, luxe landhuis

____

Meer projecten zien van Van Dinther Bouwbedrijf?