villabouw, van dinther bouwbedrijf, groot, luxe, villa, the art of living

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

Villabouwbedrijf op de kaart gezet | Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf kan vertrouwen op vijftig jaar ervaring in gespecialiseerde villabouw. Het familiebedrijf werd in 1966 opgericht door Harry van Dinther, die in 2006 zijn zoon Dré alleen de touwtjes in handen gaf. Ambachtelijke vaardigheden combineren ze met kennis van de laatste bouwtechnieken. Zo kunnen ze ook moderne bouwprojecten realiseren die voorzien zijn van de laatste technologische oplossingen. Van Dinther Bouwbedrijf heeft een brede vaste klantenkring, die bestaat uit (semi)overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en het hogere segment van de particuliere opdrachtgevers. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken zij met eigen, goed opgeleide medewerkers die hun vak tot in de puntjes in de vingers hebben.

Professionele visie

Vraag je aan Van Dinther waaraan ze hun rijke en diverse portfolio aan te danken hebben, dan zullen ze zeggen dat kwaliteit geen toeval is. Zij geloven dat aan vakmanschap continu geschaafd moet worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen. Hun opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Zij zorgen er daarom voor dat ze alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen. De keren dat zij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden binnen de villabouw op een goede manier hebben bewezen. De projectleiders, uitvoerders, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en voegers houden elkaar scherp en borgen vakmanschap en kennis, zo ook voor de toekomst.

Zie het zelf

Als je graag wil zien wat Van Dinther in huis heeft, laat dan de beelden spreken. Wij bezitten veel beeldmateriaal, maar op hun website tref je een uitgebreid portfolio: van moderne villa’s tot klassieke kerken en van landelijke veldschuren tot exclusieve utiliteitsprojecten. Wat je niet kunt opmaken uit het portfolio is dat dit bedrijf zich enorm inzet voor het werven van nieuwe krachten voor de high end bouw. Ze zijn een leerwerkbedrijf dat kansen biedt om ervaring op te doen of een vaste baan te bemachtigen.

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Van Dinther Bouwbedrijf

____

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, luxe landhuis

____

Meer projecten zien van Van Dinther Bouwbedrijf?