Badkamer, Design, Villeroy & Boch, wasbak, kleur

  • Villeroy & Boch
  • Divisie Badkamer & Wellness
  • Postbus 40361 | 3504AD Utrecht

Het gevoel van thuiskomen met Villeroy & Boch

Voor elke stijl een badkamer. Welke badkamer is jouw favoriet?

Thuiskomen met Villeroy & Boch heeft alles te maken met het creëren van de juiste sfeer. Een goede mix van licht, kleuren, vormen en materialen zijn hierbij natuurlijk erg belangrijk. Het toepassen van een persoonlijke stijl in je sanitaire voorkeuren is echt iets van nu. Ga je voor minimalistisch, Art Deco, uitbundig, kleurrijk of romantisch? Lifestylemerk Villeroy & Boch begrijpt als geen ander dat je een stijl wilt kiezen die bij je past en speelt hierop in met diverse tijdloze collecties voor optimale ontspanningsmomenten in de badkamer. The Art of Living Online zet samen met Villeroy & Boch een aantal inspiratiebeelden voor je neer om je persoonlijke stijl te testen. Welke badkamer is voor jouw het gevoel van thuiskomen?

Think Pink! 
De tijd van veilige en tijdloze keuzes is voorbij! Volgens Villeroy & Boch is de badkamer is uitgegroeid tot een dagelijkse ‘hideaway’ waar ontspanning centraal staat en waarbij de uitstraling steeds meer aansluit op de inrichting van de andere ruimtes in huis. De opties qua kleuren, materialen en prints zijn dan ook helemaal van deze tijd. Begin jij ook al met spannende ideeën te komen? Kies bijvoorbeeld voor poederroze, oceaanblauw of zonnig geel. Voor welk spannend kleurtje zou jij gaan?

 

Badkamer, Design, Villeroy & Boch, bad

Badkamer, Design, Villeroy & Boch, wasbak, kleur

Badkamer, Design, Villeroy & Boch, wasbak, kleur

 

Gedurfde contrasten of ingetogen ton-sur-ton
Villeroy & Boch heeft de gekleurde wastafelcollectie Artis geïntroduceerd, waarmee de badkamer nét een persoonlijker tintje krijgt. Deze opzetkommen zijn er in diverse vormen, zoals rond, ovaal en vierkant en verkrijgbaar 15 moderne tinten. Voor een grootser kleurrijk statement zijn nu ook de vrijstaande baden beschikbaar in kleur. Villeroy & Boch biedt voor haar baden van het exclusieve materiaal Quaryl® een ‘Colour on Demand’ service aan, met een keuze uit ruim 200 kleuren en een glanzende of matte finish.

 

Badkamer, Design, Villeroy & Boch, wasbak, kleur

Badkamer, Design, Villeroy & Boch, wasbak, kleur

Badkamer, Design, Villeroy & Boch, bad

 

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 viert Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum.

 

_____

Villeroy & Boch, Exclusieve badkamers, badkamermeubels, badkamervormgeving, innovatieve douchevloer, slank design, volmaakte schoonheid, badkamercomfort, opzetwastafels, subtiele lijnen, design

 

Meer producten bekijken van Villeroy & Boch?