Swissotel Amsterdam, Villeroy & Boch Sanitair, luxe badkamers

Swissôtel Amsterdam | Villeroy & Boch Sanitair

Geschiedenis en Luxe Definiëren het Swissôtel Amsterdam

Gelegen in het hart van de stad Amsterdam is het Swissôtel Amsterdam gevestigd, een viersterren-boetiekhotel in een prachtig 19e-eeuws gebouw. Aan het einde van het drukke Damrak, en op korte loopafstand van het Centraal Station, wordt het Swissôtel Amsterdam omringd door de vele iconische musea, winkels en restaurants van de stad.

In 2016 zijn de badkamers en interieurs van 23 kamers op de 2e verdieping vernieuwd. Bovendien is er een prachtige suite gebouwd. Deze nieuwe kamers ademen een sfeer van luxe, inclusief interieurafwerking van hout, schitterend meubilair uit eikenhout en badkamers met topkwaliteit natuursteen geïmporteerd uit Zwitserland. Een Bluetooth-audiosyteem in iedere kamer en een TV in iedere badkamer dragen bij aan het comfort, de ontspanning en het welbevinden van de hotelgasten.

Villeroy & Boch Sanitair

Bij de gehele renovatie van het hotel in 2016 is Villeroy & Boch-sanitair gebruikt. Zo zijn onder meer Squaro Edge 12 badkuipen geplaatst – een van de premium badkuipen van Villeroy & Boch, uitgerust met een whirlpoolsysteem. Geproduceerd uit Quaryl®, een innovatief materiaal van 60% kwarts en acryl van topkwaliteit, zijn deze badkuipen goed bestand tegen krassen en gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn er wastafels van de Loop & Friends-collectie geïnstalleerd, evenals toiletten uit de Subway 2.0-collectie. Subway toiletten hebben niet alleen DirectFlush voor gemakkelijk schoonhouden en hygiëne, maar ook SoftClosing toiletbrillen voor prettiger gebruik – eigenschappen die zeker ook in een woonomgeving ideaal zijn.

 

Swissotel Amsterdam, Villeroy & Boch Sanitair, luxe badkamers

Swissotel Amsterdam, Villeroy & Boch Sanitair, luxe badkamers

___

Meer projecten van Villeroy & Boch zien?

 

 

Villeroy & Boch, Exclusieve badkamers, badkamermeubels, badkamervormgeving, innovatieve douchevloer, slank design, volmaakte schoonheid, badkamercomfort, opzetwastafels, subtiele lijnen, design

___

Contactgegevens:

  • Villeroy & Boch
  • Divisie Badkamer & Wellness
  • Postbus 40361 | 3504AD Utrecht