previous arrow
next arrow
Slider

Villeroy en Boch | Luxe badkamer

Al meer dan 250 jaar is Villeroy en Boch de porseleinproducent voor een luxe badkamer, servies, tegels en accessoires. Dit kleine familiebedrijf begon in 1748 en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Het merk staat voor tijdloze elegantie dankzij een exclusief design en een uitstekende kwaliteit.

Badkamer op maat

Een badkamer is de ruimte in huis waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Tevens is dit de plek om jezelf te verfrissen en klaar te maken voor de dag. Ieder badkamer is anders en iedere huishouden heeft zo zijn voorkeuren. Dankzij veelzijdige en diverse collecties is er een badkamer op maat voor iedere woning en huishouden.

Ontwerp je eigen badkamer

Elementen zoals licht, kleur, vorm en materiaalkeuze bepalen de stijl en de sfeer van de badkamer. Daarom is het realiseren van een badkamer die in balans is met de rest van de woning nog best lastig. Speciaal hiervoor heeft Villeroy & Boch verschillende planningstools ontwikkeld waardoor het kiezen van een stijl of het ontwerpen van een badkamer een stuk makkelijker wordt!

___

Alle luxe badkamers van Villeroy en Boch zien?

  • |
  • |

 

Penthouse krijgt status ‘RTL Droomhuis’

Dit prachtige penthouse gerealiseerd door Remy Meijers beschikt over een unieke badkamer. De badkamer heeft een bijzonder contrast, dankzij lichte muren en het donkeren natuursteen voor de wastafel en de badkuip.

Klassieker voor de toekomst

Ook in de tuin is Villeroy & Boch de vakspecialist! Heerlijk ontspannen in de zomer- en wintermaanden in de comfortabele jacuzzi. De tuin werd ontworpen door Heart for Gardens in samenwerking met architectenbureau Silver Wonen.

Swissôtel Amsterdam

Luxe, exclusiviteit en comfort komen samen in dit bijzondere hotel gelegen in Amsterdam. Het hotel is volledig ingericht met het sanitair van Villeroy & Boch. Een overnachting in de wereldstad wordt zo een onvergetelijke ervaring.

Het gevoel van thuiskomen

De Artis collectie geeft net een tikje pit aan de badkamer. Zo is de collectie wastafels verkrijgbaar in maar liefst 15 moderne tinten. Wat betreft de vrijstaande baden is de keuze nog groter met maar liefst 200 kleuren en de keuze voor een matte of glanzen afwerking!

Luxe badkamer

Waar anders kan individuele stijl zo indrukwekkend tot uitdrukking komen als in jouw eigen luxe badkamer? Met de beste materialen, zoals het keramiek TitanCeram, veelzijdig te combineren meubels en een slimme uitrusting, definieert deze unieke collectie nieuwe maatstaven voor esthetiek en welzijn. Ervaar Finion – de badkamer volgens jouw visie.

Urban look

Strak, modern en stoer; dat is de vernieuwde Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch. Het herkenbare design van de collectie is gebleven, maar nu in een nieuwe uitvoering. De lijnen zijn nog strakker en dunner dankzij de toepassing van het hoogwaardige TitanCeram materiaal. Naast glanzende tinten, zijn er ook nieuwe matte tinten toegevoegd die de collectie een urban look geven.

Dubbele wasbak badkamer

Deze geslaagde missie is mede mogelijk gemaakt door Villeroy & Boch die de dubbele wasbak voor de badkamer heeft geleverd. Deze luxe opstelling van twee waskommen en dus plek voor twee personen tegelijkertijd is een gewilde uitvoering voor elke badkamer binnen het hoge segment.

villeroy & boch, luxe badkamer, regendouche, the art of living

Villeroy & Boch


“In de 265 jaar dat het bedrijf bestaat, hebben innovaties van het bedrijf zowel het merk als de markt bepaald.”

___

Contactgegevens:

  • Villeroy & Boch
  • Divisie Badkamer & Wellness
  • Postbus 40361 | 3504AD Utrecht

 


Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media