previous arrow
next arrow
Slider

Villeroy en Boch | Love the Moment

De tijd wanneer wij de tijd vergeten, is het altijd het mooiste. Wanneer de wereld om ons heen stilstaat en alleen het moment telt.”

Hoe creëer je een prettige leefruimte in de badkamer en hoe komt je persoonlijke smaak goed tot zijn recht? Maak kennis met de onmiskenbare stijl van Villeroy & Boch en laat u inspireren door de diverse hoogwaardige collecties, zoals klassiek elegant, glamoureus, kleurrijk, minimalistisch en modern of met een natuurlijke charme.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Sinds 1748 staat de naam Villeroy & Boch garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen dat iedereen zich in zijn Villeroy & Boch badkamer jarenlang prettig voelt. Naast de keuze voor exclusieve, duurzame materialen, het integreren van innovatieve functies en het altijd verrassende design worden al onze producten onderworpen aan uitvoerige kwaliteitscontroles. De innovaties van Villeroy & Boch zijn de maatstaf voor de trends van vandaag en morgen.

Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau. Geniet van heerlijke ontspanningsmomenten – in een badkamer van Villeroy & Boch!

 

Alle luxe badkamers van Villeroy en Boch zien?

  • |
  • |

 

Penthouse krijgt status ‘RTL Droomhuis’

Dit prachtige penthouse gerealiseerd door Remy Meijers beschikt over een unieke badkamer. De badkamer heeft een bijzonder contrast, dankzij lichte muren en het donkeren natuursteen voor de wastafel en de badkuip.

Klassieker voor de toekomst

Ook in de tuin is Villeroy & Boch de vakspecialist! Heerlijk ontspannen in de zomer- en wintermaanden in de comfortabele jacuzzi. De tuin werd ontworpen door Heart for Gardens in samenwerking met architectenbureau Silver Wonen.

Swissôtel Amsterdam

Luxe, exclusiviteit en comfort komen samen in dit bijzondere hotel gelegen in Amsterdam. Het hotel is volledig ingericht met het sanitair van Villeroy & Boch. Een overnachting in de wereldstad wordt zo een onvergetelijke ervaring.

Het gevoel van thuiskomen

De Artis collectie geeft net een tikje pit aan de badkamer. Zo is de collectie wastafels verkrijgbaar in maar liefst 15 moderne tinten. Wat betreft de vrijstaande baden is de keuze nog groter met maar liefst 200 kleuren en de keuze voor een matte of glanzen afwerking!

Luxe badkamer

Waar anders kan individuele stijl zo indrukwekkend tot uitdrukking komen als in jouw eigen luxe badkamer? Met de beste materialen, zoals het keramiek TitanCeram, veelzijdig te combineren meubels en een slimme uitrusting, definieert deze unieke collectie nieuwe maatstaven voor esthetiek en welzijn. Ervaar Finion – de badkamer volgens jouw visie.

Urban look

Strak, modern en stoer; dat is de vernieuwde Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch. Het herkenbare design van de collectie is gebleven, maar nu in een nieuwe uitvoering. De lijnen zijn nog strakker en dunner dankzij de toepassing van het hoogwaardige TitanCeram materiaal. Naast glanzende tinten, zijn er ook nieuwe matte tinten toegevoegd die de collectie een urban look geven.

Dubbele wasbak badkamer

Deze geslaagde missie is mede mogelijk gemaakt door Villeroy & Boch die de dubbele wasbak voor de badkamer heeft geleverd. Deze luxe opstelling van twee waskommen en dus plek voor twee personen tegelijkertijd is een gewilde uitvoering voor elke badkamer binnen het hoge segment.

villeroy & boch, luxe badkamer, regendouche, the art of living

Villeroy & Boch


“In de 265 jaar dat het bedrijf bestaat, hebben innovaties van het bedrijf zowel het merk als de markt bepaald.”

___

Contactgegevens:

  • Villeroy & Boch
  • Divisie Badkamer & Wellness
  • Postbus 40361 | 3504AD Utrecht

 


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media