Europa Parket realiseert mooie eiken visgraat vloer

Voor de heer Van Drie mochten wij in zijn prachtige monumentale Orangerie, gelegen in het pittoreske Oosterbeek, dit mooie eiken visgraat parket plaatsen. De heer Van Drie, mede-eigenaar van Drieklomp Makelaardij, stuurt regelmatig relaties door naar onze showroom in Barneveld voor het renoveren van bestaande, of voor de aanschaf van nieuwe houten vloeren. Dat de heer Van Drie nu voor zichzelf een vloer bij ons kwam uitzoeken, bevestigde zijn goede indruk van de werkwijze en mogelijkheden van Europa Parket.

Na een gesprek waarin de vloer volledig werd afgestemd op de wensen van de heer Van Drie, ontstond het idee voor een authentieke, verouderde eiken visgraat parket. Vanwege de robuuste uitstraling van deze vloer, sloot deze naadloos aan op het karakter van deze Orangerie. Onze vakkundige parketteurs hebben de vloer geplaatst en afgewerkt met een makkelijk te onderhouden matte olie. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden.

Referentie van dhr. Van Drie op www.qasa.nl:
Omdat ik in een monumentale Orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in het object. Ik kwam bij Europa Parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt waardoor je de noesten en gaten kan zien. Alsof de vloer er jaren in ligt. Precies zoals ik wilde. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren. 

Europa Parket, houten vloeren, parketvloeren

De vloer, de muren en de hoge plafonds in combinatie met de smaakvolle inrichting geven de woning een eigen en prachtige authenticiteit.

Europa Parket, houten vloeren, parketvloeren

De matte uitstraling van de olie benadrukt het natuurlijke karakter van de vloer.

Europa Parket, houten vloeren, parketvloeren

Een industriële look in een prachtig pand waar Europa Parket met passie voor het ambacht aan mocht bijdragen. De ruime leefkeuken in deze monumentale Oranjerie is met oog voor detail ingericht. Het door Europa Parket geplaatste visgraat parket sluit hier naadloos op aan.

Europa Parket, houten vloeren, parketvloeren

Het prachtige kookeiland wordt gedragen door het eiken visgraat parket.

 

Tekst: Angelique van ’t Hol, Europa Parket B.V.
Fotografie: INVORM Fotografie, Henrilet Bijsterbosch.
Copyright: Europa Parket B.V.

 

Meer projecten zien van Europa Parket?

___

Contactgegevens:

  • EUROPA PARKET B.V.
  • Harselaarseweg 49-51
  • 3771MA Barneveld