kempische woning, the art of living, visie bv

VISIE B.V.

VISIE begon als een eenmanszaak door architect Richard Kool, maar is inmiddels uitgegroeid tot een team van vier professionals. Het bureau gegroeid doordat ze unieke ontwerpen en een goede bouwbegeleiding leveren. Hierdoor wordt iedere (ver)bouwwens vertaalt in een droomproject. Als je samenwerkt met VISIE ontdek je een enorme betrokkenheid en de grote passie voor ontwerpen die het bedrijf bij zich draagt.

Groot netwerk

Samen geloven zij in de kracht van een sterk netwerk, waardoor projecten snel en goed gerealiseerd kunnen worden. Het gaat niet alleen om goede contacten met diverse bedrijven, maar ook om goede relaties met verschillende gemeenten. Dit is gunstig want op deze manier kunnen vergunningen snel aangevraagd worden.

Vol verrassingen

Het ontwerpproces begint bij de aller eerste kennismaking. Alle verschillende stijlen en wensen worden in kaart gezet. Niets is voor VISIE te hoog gegrepen. Plannen en ideeën worden besproken en omgezet in visualisaties en schetsen zodat deze verwezenlijkt kunnen worden. VISIE loopt een mooi project van A tot Z met u door en zorgt ervoor dat u verrast wordt met uw nieuwe woning.

___

Bekijk hier alle projecten van VISIE B.V.

  • |

Kempische woning

Een wens van de bewoners was dat de villa ruim zou ogen, maar toch voldoende warmte uitstraalt en vooral sfeervol bleef aanvoelen. Dit heeft VISIE aangepakt door verschillende gezellige hoekjes te creëren. Naast deze wens was er nog een grote voorliefde voor de kempische bouwstijl. Dit zie je terug in deze woning. Het heeft een karakteristieke vormgeving met een authentieke en tijdloze uitstraling.

Sfeervol wonen in moderne boerderij

Warm, modern en puur zijn een de kernwoorden van deze prachtige woning. Visie Architecten heeft weer een schitterende villa neer weten te zetten. De wensen van de opdrachtgevers zijn goed terug te zien in het ontwerp en ze zijn blij met hun moderne en sfeervolle boerderij.

 

kempische woning, the art of living, visie bv

Richard Kool


“We kruipen graag in de gedachten van de klant en zetten een plan op wat u zal verrassen”

___

Contactgegevens 

  • VISIE B.V.
  • Vlotlaan 248
  • 2681 TV Monster


Web editor: Media team     |

Datum: 06 | jan | 2021


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media