VISIE B.V.

VISIE begon als een eenmanszaak door architect Richard Kool, maar is inmiddels uitgegroeid tot een team van vier professionals. Het bureau gegroeid doordat ze unieke ontwerpen en een goede bouwbegeleiding leveren. Hierdoor wordt iedere (ver)bouwwens vertaalt in een droomproject. Als je samenwerkt met VISIE ontdek je een enorme betrokkenheid en de grote passie voor ontwerpen die het bedrijf bij zich draagt.

Informatie over VISIE B.V.


kempische woning, the art of living, visie bv

Groot netwerk

Samen geloven zij in de kracht van een sterk netwerk, waardoor projecten snel en goed gerealiseerd kunnen worden. Het gaat niet alleen om goede contacten met diverse bedrijven, maar ook om goede relaties met verschillende gemeenten. Dit is gunstig want op deze manier kunnen vergunningen snel aangevraagd worden.

Vol verrassingen

Het ontwerpproces begint bij de aller eerste kennismaking. Alle verschillende stijlen en wensen worden in kaart gezet. Niets is voor VISIE te hoog gegrepen. Plannen en ideeën worden besproken en omgezet in visualisaties en schetsen zodat deze verwezenlijkt kunnen worden. VISIE loopt een mooi project van A tot Z met u door en zorgt ervoor dat u verrast wordt met uw nieuwe woning.