VITRONA

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan 'genieten'. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers.

Informatie over VITRONA


1
2
3
4
C - Hoten chique - Studio Chardee_1
C - Hoten chique - Studio Chardee_3
C1U---Hoten-chique---Studio-Chardee_3
previous arrow
next arrow

Gepersonaliseerde exclusieve tuinkamers 

Meer buiten vertoeven begint met de wens daar de mooiste momenten door te brengen. Vitrona helpt u bij het realiseren van de mooiste tuinkamers. Ons familiebedrijf begon in 1979 met diverse soorten overkappingen en zonneschermen. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het realiseren van complete buitenruimtes. 

De klant centraal 

Voor ons zijn de projecten mooi en geslaagd op het moment dat alle wensen goed worden samengevoegd tot een mooi eindresultaat. Daarom werken wij altijd samen met onze opdrachtgevers, of dit nu een particuliere opdrachtgever is, een architect, tuinarchitect of bouwadviesbureau, bij ons gaat het om het gewenste eindresultaat waarbij degene die ervan mag genieten centraal staat. 

Complete ontzorging 

Samen met de klant inventariseren we de wensen. Vanuit daar gaan wij aan de slag met de technische uitvoering en onze ontwerpstudio met het ontwerp. Hierbij houden we verschillende zaken voor ogen. Denk daarbij aan de producten die in het ontwerp gebruikt zijn, de afwerking van die producten en de zekerheid dat het totaalplaatje mooi tot zijn recht komt. Zo blijft het droomproject altijd op de voorgrond in de ontwikkelingsfase. Deze zorg waarborgen wij voor alle tuinkamerprojecten, ongeacht of die vrijstaand zijn of het verlengde van een woning vormen. 

Topkwaliteit 

Wij zijn een vakkundig familiebedrijf met jarenlange expertise op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen. Wij kiezen altijd voor topkwaliteit en werken daarom alleen samen met gekwalificeerde toeleveranciers. 

U kunt op ieder vakgebied een expert verwachten bij ons. Van advies tot visualisatie, van montage tot nazorg. Onze professionals staan voor u klaar tijdens het gehele proces.  

Welkom in de showroom 

Onze showrooms zijn gevestigd in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs (Zuid Holland). Onder het genot van een kop koffie kunt u zelf verschillende terrasoverkappingen bezichtigen. Onze specialisten adviseren u graag om uw droomproject te mogen realiseren.   

Onze showrooms zijn op afspraak te bezoeken, zo wordt u aan de juiste specialist gekoppeld. 

Voor een afspraak belt u: 

Berkel en Rodenrijs 010 – 511 9500 
Naaldwijk 0174 – 631 125