previous arrow
next arrow
Slider

Vlassak-Verhulst

Sinds 1970 heeft Vlassak-Verhulst al vele exclusieve villa’s gerealiseerd. Deze Belgische marktleider heeft inmiddels al meer dan 935 verschillende villaprojecten op zijn naam staan en dagelijks komen er nog steeds aanvragen binnen. Samen met geselecteerde partners werken zij aan de mooiste, grootste en meest elegante villa projecten. 

Kwaliteitsarchitectuur

Bij ieder project spelen ze in op hedendaagse trends en innovaties van de moderne architectuur. Samen met meer dan tachtig opgeleide medewerkers, een eigen studiebureau en zorgvuldig geselecteerde onderaannemers voldoen ze aan de verwachtingen van de opdrachtgevers. Alle kennis en kwaliteiten zijn in huis voor de realisatie van een droomhuis.

Harmonieuze ontwerpen

Het bureau heeft alle disciplines in huis om voor ieder element in de woning de meest passende oplossingen te bieden. Met passie voor het vak realiseert de organisatie projecten die vanuit het hart zijn ontworpen. Daarnaast worden de ontwerpen volledig afgestemd op de omgeving van de woning. Hierdoor ontstaat er een versterking van interieur, exterieur en de tuin. Alles in perfecte harmonie, zoals men dat verwacht van een luxe woning.

Internationaal architectenbureau

Ook in Nederland bouwt Vlassak-Verhulst steeds meer luxewoningen. Niet alleen omdat ieder project charme en karakter uitstraalt, maar ook omdat er wordt geluisterd naar de wensen van de opdrachtgevers. Alleen in samenwerking met de eigenaren kunnen mooie eindresultaten worden bereikt. Naast nieuwbouwprojecten krijgt de organisatie regelmatig de vraag of ze ruimtes of gebouwen willen renoveren. Ook voor deze projecten is Vlassak-Verhulst uw internationale partner.

___

Meer woningen van Vlassak-Verhulst bekijken?

 

 

  • |
  • |

 

Sancta Maria

Dit mooie landgoed vol rust en ruimte is te vinden tussen Noordwijkerhout en Noordwijk. Ooit was dit landgoed van de zorgende zusters. Villabouwer Vlassak-Verhulst heeft dit mooie landgoed omgetoverd tot een ruimtelijke woning dat volledig opgaat in de natuurlijke omgeving.

Unieke renovatie van een statige woning

Deze statige burgerwoning heeft een negentiende-eeuwse bouwstijl en geeft een historische uitstraling. De renovatie van deze woning is aan Vlassak-Verhulst toevertrouwd. Hierbij hebben ze hun respect voor authenticiteit en kwalitatieve, duurzame materialen bewezen.

Nieuwbouw landhuis

Vlassak-Verhulst heeft een prachtig project gerealiseerd, met als een resultaat een imposant nieuwbouw landhuis. De woning met bijhorende parktuin van ruim 7000 vierkante meter is een indrukwekkende gewaarwording. Kosten noch moeite werden bespaard om de wensen van de opdrachtgever volledig te laten uitkomen.

Moderne woning

Deze enorm ruim opgezette villa laat zien wat ruimte kan betekenen voor je huis. Alle ruimtes hebben dezelfde opzet, waardoor alles groots aanvoelt. Ook het interieur is hierop aangepast, zodat de ruimtelijkheid kan floreren in deze moderne woning.

Klassieke nieuwbouwwoning

Zowel het in- als exterieur van deze prachtige nieuwbouwwoning ademen de klassieke stijl. De grootse raampartijen, de klassieke vormen en de symmetrie in het lijnenspel maken het plaatje compleet. De villa bevindt zich midden een natuurrijke, met groen omgeven tuin, wat een natuurlijke en rustige uitstraling met zich meebrengt.

Moderne nieuwbouwwoning

Het eerste wat je op zal vallen wanneer je deze woning ziet is de strakke belijning van het gebouw. Geometrische vormen, rechte hoeken, evenredige lijnen en blokverdelingen staan in het ontwerp van deze woning centraal. Ook de minimale raamprofielen spelen een belangrijke rol in het ontwerp.

Rijkelijke en statige woning

Deze statige woning is een typische manoire woning. De gevels zijn volledig opgebouwd uit witsteen en de afwerking van de gehele woning straalt klasse uit…

Moderne villa

Deze prachtige moderne villa is in samenwerking met Jan de Bouvrie gerealiseerd. De strakke belijning is zowel in het in- als het exterieur terug te vinden en brengt rust en eenheid in het totaalbeeld. Dit totaalbeeld is hier overigens erg belangrijk, er is namelijk geen enkel detail overgeslagen in dit ontwerp.

Luxueuze villa

In een dorpje in België, op het landgoed dat hoort bij een 13de-eeuws kasteel, rijst een luxueuze villa op. De woning staat in perfecte harmonie met de groene omgeving. Waar voorheen een oude schuur en een losstaande woning stond, pronkt nu deze prachtige moderne villa.

Top designinterieur horeca

Vaak zijn horecazaken een aangename inspiratiebron voor designinterieur. Zo ook dit  project van Vlassak Verhulst, waarbij ze de opdracht hebben gekregen om een aangename sfeer neer te zetten in dit restaurant. Het pand leent zich daar uitstekend voor, vanwege de strak vormgegeven buitenkant en de moderne uitstraling. 

 

 

Vlassak Verhulst

Vlassak-Verhulst


“Sinds enkele jaren zijn wij marktleider en trendsetter in exclusieve villabouw”

 

___

Contactgegevens:

  • Vlassak Verhulst
  • Moerstraat 53
  • B-2970 ’s Gravenwezel
  • België
  • Contact:
  • Tel. (B): 0032 (0)3 685 07 00
  • Tel. (NL): 0031 (0) 208 080 011
  • E-mail: info@vlassakverhulst.com

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 15 | jan | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media