Vloer uitkiezen op kleur en legwijze

De Paal Parket

Hart voor hout, dat staat centraal in alles wat ze bij De Paal Parket doen. Hout is letterlijk en figuurlijk ‘leven’, het brengt warmte en gevoel en geeft je huis een ziel. Hout draagt bovendien bij aan een beter leefklimaat: het is een natuurlijk, puur en duurzaam materiaal. Het is dan ook hun missie om een gezond leefklimaat en een hoog leefcomfort te creëren voor iedereen. Dat doen ze door houten vloeren te bieden die tot in detail passen bij de wensen van de klanten. Inspiratie, beleving, passie, vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop. Het mooie aan dit bedrijf is dat alle vloeren uit eigen fabriek komen. Daardoor heb je een enorm assortiment aan kleuren en ze weten ook hun vloeren in veel verschillende wijzen te leggen. Ideaal bij een vloer uitkiezen!

Advies gesprek, parket vloeren, Vloerleggen, De Paalparket, The Art of Living

Jouw vloer

Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je bezig bent met een vloer uitkiezen, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben ze hart voor stijl. Ze denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Met een vloer die perfect bij je past!

Kleuropties

Je vloer is leverbaar in een breed scala aan houtsoorten en kleuropties! Op hun website hebben ze heel overzichtelijk een aantal kleuren voor je op een rij gezet. Zij geloven echter dat je ambacht en beleving niet op een plaatje kunt zien. En ze weten uit ervaring dat je het beste beeld krijgt van de mogelijke kleuren wanneer je ze in onze showroom ziet. Daarom ontvangen zij je graag voor een persoonlijk adviesgesprek. Ze geven je dan een deskundig advies over de houten vloer die bij jou past!

parketvloer leggen, Vloerleggen, De Paalparket, The Art of Living

Legwijzen

De houten vloeren van De Paal zijn, afhankelijk van de keuze die je maakt voor multiplank, massief hout of traditioneel parket, te leggen in de patronen visgraat, Hongaarse punt, reguliere rechte planken, elleboog, ladder en Versailles. Elk patroon geeft een eigen sfeer en uitstraling. Een momenteel veelgekozen legwijze is de visgraat en Hongaarse punt, omdat je hiermee veel dynamiek in de ruimte krijgt. De ruimte inrichten stelt daarna nog maar weinig voor. Houd je juist van strakke lijnen, dan is legwijze ladder wellicht een goede optie voor jou. Ook hierover kunnen ze je bij De Paal goed adviseren als je een afspraak met hen maakt.

De Paal Parket, legwijze parketvloeren, The Art of Living