1
2
3
4
5
6
7
8
previous arrow
next arrow

VloerenExclusief

Passie voor hout

VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Ons oog voor detail en verzorgde afwerking, zorgen ervoor dat uw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Advies op maat

Het vakmanschap van VloerenExclusief gaat verder dan alleen de eikenhouten vloer. Anita van der Heijden en haar team bewegen jaren in de wereld van Interior Design. Haar know-how zorgt voor passende adviezen bij uw huis en interieur. Vanaf dag één wordt u begeleid en vakkundig geadviseerd om al uw wensen te kunnen vervullen. Alles is mogelijk, niets is te gek.

Betaalbare luxe

Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig uzelf van de betaalbare exclusiviteit van VloerenExclusief. Door Rechtstreekse houtimport en productie grotendeels in eigen hand te houden, zijn wij in staat deze stelling waar te maken. Ontdek nu de complete collectie eikenhouten vloeren van VloerenExclusief.

Made-to-measure

Alle planken worden volgens onze hoge kwaliteitstandaard geselecteerd, ambachtelijk behandeld en afgewerkt met een kleur en afwerklaag naar keuze. Als extra service kan de kleur nog gefinetuned worden bij u op locatie. Iedere vloer is uniek, zo ook de klant.

____

Meer projecten bekijken van VloerenExclusief?

Klassieke houten vloer

Binnen in deze villa is een heel team van experts aan de slag gegaan voor het neerzetten van de perfecte familiesfeer. De expertise van Vloeren Exclusief is in huis gehaald voor het leggen van een klassieke houten vloer in de living.

De populariteit van eiken vloeren

De eiken vloer is terug van weggeweest! PVC heeft lang de vloerenmarkt gedomineerd, maar (gelukkig) kiezen veel mensen toch weer voor een authentieke, houten vloer in huis. De warmte en uitstraling van eiken vloeren is gewoon niet 100% na te bootsen! VloerenExclusief sluit zich hier helemaal bij aan en laat graag een recent opgeleverd project zien aan ons, waar zo’n kwalitatieve eiken vloer is gelegd.

Warm interieur door houten vloer

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak exterieur en warm interieur. Het bijzonder fraaie gebouw werd enkele jaren geleden aan een heuse transformatie onderworpen, waardoor zowel de binnen- als buitenkant in een eigentijds jasje zijn gestoken, alsmede de riante tuin die om de woning heen ligt.

Wonen in het bos

In de omgeving van Bilthoven ligt een luxe landhuis. De zorgvuldig gekozen maatvoering, de consequente toepassing van kleuren en zorgvuldige materiaalkeuzes laten zien dat deze villa met veel aandacht is gebouwd. Julita Eysink-Reuder is eigenaar van Buro Go voor interieur, begeleiding en advies bij bouw en verbouwing. Samen met architect Michel ter Braak van Ter Braak Architecten stond ze aan de wieg van het ontwerp en het interieurdesign. Het wonen in het bos heeft hier een zeer luxe twist gekregen.

Degelijke houten vloer

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak exterieur en warm interieur. VloerenExclusief voorzag deze woning van een schitterende houten vloer.  De vloer is door VloerenExclusief zelf op kleur gebracht en gerookt in eigen rookcabine.

Warme woonsfeer middels houten vloeren

Harmonieus, contrastrijk en persoonlijk: zo laat dit schitterende appartement, gelegen in een Brabantse binnenstad, zich in het kort omschrijven. Om tot dit resultaat te komen werden de leefwijze, identiteit en achtergrond van de opdrachtgever samen met de moderne architectuur en stadse omgeving verweven in een uniek interieurontwerp.

Vloeren Exclusief

VloerenExclusief


“Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig uzelf van betaalbare exclusiviteit. Ontdek nu de complete collectie eikenhouten vloeren van VloerenExclusief.

 ___

Contactgegevens:

  • VloerenExclusief
  • Schutsboomstraat 61
  • 5374 CB, Schaijk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 16 | sep | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media