Vloeren maken bij de bouwer van het huis

Daacha

Daacha heeft wel eerder een gietvloer gemaakt bij de architect thuis, dus in het hol van de leeuw. Maar nog niet eerder bij de bouwer van het huis zelf. RECI Bouw is de bouwer van dit prachtige huis en heeft ook geleverd de taatsdeuren, de keuken en het meubelmaatwerk. De eigenaar van dit bedrijf, Cees Jong, woont er ook daadwerkelijk met het gezin. Hij heeft zelf de handen uit de mouwen gestoken en in korte tijd niet alleen zijn eigen huis gebouwd, maar nog een vergelijkbare woning verderop in de straat. De vrouw des huizes heeft zich met name met de inrichting en het kleurenpalet bemoeid, zoals wel vaker het geval is. Helemaal leuk. 

Gietvloer, vloeren, Daacha, The Art Of Living

Nette oplevering  

Daacha heeft zelden zo’n goed gecoördineerde bouw meegemaakt. Vanzelfsprekend waren de lijnen in dit project kort, maar alles klopte tot op de minuut en op de centimeter. Afspraak is afspraak. Nog belangrijker is dat zij het huis opleverden in een zeer nette staat, dus niet alleen opgeruimd, maar ook super schoon en super netjes afgewerkt, zoals bijvoorbeeld bij de plinten. Omdat Daacha met de gietvloeren op dat punt fysiek het huis ontmoet, dus hoe strakker de plint en de ondervloer, hoe strakker de gietvloer. Nou is Daacha ook van het organiseren en het super netjes werken, dus daar hebben zij elkaar ook in gevonden. Daarbij komt dat een gietvloer alleen op die manier volledig tot zijn recht komt. 

Vloeren en wandpanelen  

Zoals wel vaker gebeurt, heeft Daacha op de begane grond en in de master onze befaamde Duo vloer gemaakt en in de rest van de woning onze Mono gietvloer geplaatst. De laatste is wat goedkoper, maar kent dezelfde garanties. De kostenbesparing heeft er mede toe geleid dat de klant het niet kon laten om ook nog 2 wandpanelen te laten plaatsen door Daacha, één in het toilet en één in de keuken. Gaaf! 

Gietvloer, vloeren, Daacha, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 25-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Daacha

Fotografie: Denise Zwijnen