vloeren op maat, sfeerbeton, the art of living

  • Sfeerbeton
  • Heidebloemstraat 19a
  • 5482 ZA Schijndel

Betonvloer op maat | Sfeerbeton

De trend van het moment, een betonvloer! Ontzettend gewild vanwege de strakke en stoere uitstraling, het onderhoudsvriendelijke karakter en de variëteit in design en kleur. Dankzij jarenlange ervaring is Sfeerbeton de specialist op het gebied van betonnen vloeren op maat. Topkwaliteit wordt gerealiseerd dankzij het juiste advies, exclusieve materialen en de juiste afwerking. Hierdoor heeft de organisatie al diverse projecten mogen realiseren voor winkels, kantoren, horeca, showrooms en woningen. En het mooie van dit bedrijf is dat veel kleuren mogelijk zijn, meer dan bij welke betonvloerspecialist dan ook.  

vloeren op maat, sfeerbeton, the art of living

Gekleurde betonnen vloeren

Bij een betonnen vloer denkt men vaak aan simpele grijstinten. Echter dankzij het Colorcrete® palet, zijn er veel meer kleuren mogelijk. Daarnaast geeft dit palet nog meer voordelen: zo laat de kleur niet los, slijt de vloer minder snel en zelfs bij lichte beschadigingen blijft de oppervlakte een constante kleur behouden. Wel belangrijk om te weten is dat iedere vloer uniek is. Dit komt doordat de definitieve kleur van de vloer afhangt van factoren zoals verwerking, verhardingsomstandigheden en kleurverschillen van grondstoffen. Een vloer kan dus iets anders uitpakken dan wat je kan zien vanaf een kleurstaal, maar dat maakt de vloer in geen enkel opzicht minder. 

vloeren op maat, sfeerbeton, the art of living

Universele vloer

Een Sfeerbetonvloer in huis past in elke woonstijl. Of het nu warm, modern, industrieel of landelijk is, een Sfeerbetonvloer geeft een tijdloze uitstraling! Het toepassen van vloerverwarming in een Sfeerbetonvloer geeft een optimaal wooncomfort. Door de dichte structuur van beton creëer je een aangename temperatuur. Een Sfeerbeton vloer heeft vele voordelen. Zo is een Sfeerbetonvloer zoals gezegd een onderhoudsvriendelijke vloer en hij kan wel tegen een stootje. De vloer wordt geïmpregneerd waardoor deze vlekafstotend is en makkelijk te reinigen. Mede daardoor is een Sfeerbetonvloer ook zeer geschikt voor in de keuken, badkamer of in de tuin. Nieuwsgierig naar meer informatie over betonvloeren op maat? Neem een kijkje op de website! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Sfeerbeton

____

Sfeerbeton

____

Meer projecten van Sfeerbeton bekijken?