VloerenExclusief; voor een mooi houten parket

VloerenExclusief

Een mooie vloer doet veel voor het interieur, het bepaalt namelijk de basis voor de verdere inrichting. Je kunt je vast voorstellen dat een betonnen vloer heel anders oogt dan een prachtig houten parket. De vloer is dan ook een echte sfeerbepaler. Een fantastisch bedrijf dat dit als geen ander begrijpt is VloerenExclusief. Zij zijn al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van maatwerkvloeren voor een betaalbare prijs. Het bedrijf zorgt ervoor dat hun klanten in het hele proces ontzorgd worden en dat altijd volledig maatwerk wordt geleverd. Op deze manier is ieder parket van hun hand onderscheidend aan andere vloeren.  

Vakmanschap en kwaliteit 

Om mooie vloeren te produceren heeft VloerenExclusief vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden zij ook het oog voor detail en een verzorgde afwerking erg belangrijk, dit zorgt ervoor dat de vloer echt onderdeel wordt van de ruimte en het verdere interieur. Iedere vloer die zij produceren is zo exclusief als de klant en dat betekent dat ook de planken volgens een hoge kwaliteitsstandaard worden geselecteerd. Waarna deze ambachtelijk behandeld worden met een kleur en afwerklaag naar keuze van de klant.  

Wensen gaan in vervulling  

Het vakmanschap van VloerenExclusief gaat verder dan alleen de eikenhouten vloer, en het team van experts beweegt zich dan ook al jaren voort in de wereld van Interior Design. Hierdoor kunnen zij passende adviezen geven die volledig aansluiten bij de wensen van hun klanten. Zie je een parket wel zitten? Dan zullen zij je vanaf het eerste moment begeleiden en adviseren, zodat je jouw wensen in vervulling kunt zien gaan. Alles is mogelijk en niets is het bedrijf te gek. Daarbij vinden zij het ook belangrijk dat mooi niet te duur is. Ze houden de houtimport en productie dan ook grotendeels in eigen hand zodat ze jou een mooie prijs kunnen garanderen. 

Editor: Media team

Datum: 26-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van The Art of Living

Fotografie: VloerenExclusief