vola, design kraan, exclusieve kraan, luxe kraan, the art of living, event, woonevent, woonbeurs
vola, design kraan, exclusieve kraan, luxe kraan, the art of living, event, woonevent, woonbeurs
vola, design kraan, exclusieve kraan, luxe kraan, the art of living, event, woonevent, woonbeurs
previous arrow
next arrow
Slider

VOLA

Sinds 1968 is VOLA de specialist op het gebied van design kranen. Vijftig jaar geleden ontwierp Arne Jacobsen de klassieke, tijdloze, design kraan. Die op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar is in The Original collectie.

The Original collectie

De exclusieve kranen staan voor ambacht, stijl en zijn gemaakt van eerlijke materialen waardoor ze een lange levensduur bevatten. Al meer dan vijf decennia lang bundelt de organisatie Deens design met innovatieve kranen, douches en andere accessoires. De oorspronkelijke collectie is een ultieme uiting van vakkundige kennis en specialistische vaardigheden.

Oneindige mogelijkheden

Het systeem is modulair waardoor er oneindige mogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Aanpasbaar aan elke individuele behoefte, dankzij het elegante design. De kranen worden enkel handgemaakt op bestelling in de fabriek die gevestigd is in Horsens in Denemarken.

Duurzame kranen

De kranen zijn uiterst milieuvriendelijk. Zo worden de luxe kranen alleen gemaakt van eerlijke materialen en garandeert de organisatie een lange levensduur. Ook in de fabriek wordt er zo veel mogelijk van het afval gerecycled.

____

Meer projecten bekijken van VOLA?

  • |
  • |

Unieke design badkamer kraan

Vola is dé specialist in kranen voor in je badkamer. Ook in dit project van François Hannes is vola verantwoordelijk voor de prachtige designkkraan. Samen met het vrijstaand bad is dit een schitterend plaatje.

Keuken kraan als eyecatcher

De minimalistische stijl van de woning met ingetogen luxe is helemaal aangepast naar wens van de bewoners. De marmeren keuken met gouden keukenkraan is een echte eyecatcher in de woning.

Exclusieve kraan

Vola is verantwoordelijk voor de kranen in de woning. Zo is de kraan in de keuken in dezelfde stijl vormgegeven als de kraan bij het bad en de kranen bij het wasbak meubel.

Design kraan

Deze robuuste woning heeft een typische industriële bouwstijl. De design kraan van Vola komt hierin perfect tot zijn recht.

VOLA


“Wij kenmerken ons door minimalistische tijdloze vormgeving en onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

___

Contactgegevens:

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 03 | okt | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Airspot

Airspot


Airspot is een flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen…

Umbris


Het Umbris lamellen dak: een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media