previous arrow
next arrow
Slider

VOLA

Sinds 1968 is VOLA de specialist op het gebied van design kranen. Vijftig jaar geleden ontwierp Arne Jacobsen de klassieke, tijdloze, design kraan. Die op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar is in The Original collectie.

The Original collectie

De exclusieve kranen staan voor ambacht, stijl en zijn gemaakt van eerlijke materialen waardoor ze een lange levensduur bevatten. Al meer dan vijf decennia lang bundelt de organisatie Deens design met innovatieve kranen, douches en andere accessoires. De oorspronkelijke collectie is een ultieme uiting van vakkundige kennis en specialistische vaardigheden.

Oneindige mogelijkheden

Het systeem is modulair waardoor er oneindige mogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Aanpasbaar aan elke individuele behoefte, dankzij het elegante design. De kranen worden enkel handgemaakt op bestelling in de fabriek die gevestigd is in Horsens in Denemarken.

Duurzame kranen

De kranen zijn uiterst milieuvriendelijk. Zo worden de luxe kranen alleen gemaakt van eerlijke materialen en garandeert de organisatie een lange levensduur. Ook in de fabriek wordt er zo veel mogelijk van het afval gerecycled.

____

Meer projecten bekijken van VOLA?

 

 

 

  • |
  • |

 

Unieke design badkamer kraan

Vola is dé specialist in kranen voor in je badkamer. Ook in dit project van François Hannes is vola verantwoordelijk voor de prachtige designkkraan. Samen met het vrijstaand bad is dit een schitterend plaatje.

Keukenkraan als eyecatcher

De minimalistische stijl van de woning met ingetogen luxe is helemaal aangepast naar wens van de bewoners. De marmeren keuken met gouden keukenkraan is een echte eyecatcher in de woning.

Exclusieve kraan

De minimalistische stijl van de woning met ingetogen luxe is helemaal aangepast naar wens van de bewoners. De marmeren keuken met gouden keukenkraan is een echte eyecatcher in de woning.

Design kraan

Deze robuuste woning heeft een typische industriële bouwstijl. De design kraan van Vola komt hierin perfect tot zijn recht.

Moderne kraan

Samen kom je verder. Dat is wel een motto dat wij graag ondersteunen en een goed voorbeeld van een geslaagde samenwerking laten we je hier meteen zien. Deze mooie villa is tot stand gekomen door een intense samenwerking van twee experts, namelijk architect Tom Kneepkens en interieurarchitect François Hannes.

Luxe kraan

Dit ontwerpersteam staat bekend om het totaalconcept: ze ontwerpen én leveren het complete interieur, van meubels tot aan lampen. De luxe kraan van Vola behoort tot de beste keuzes die gemaakt zijn voor dit huis.

Iconische, luxe kranen

De designliefhebbers en kenners van het Deense merk VOLA weten dat  dit  gerenommeerde merk een zeer ruim aanbod heeft in luxe kranen, douches, accessoires en handdoekwarmers in een tijdloos design van zeer hoogwaardige kwaliteit. Maar dat alle items leverbaar zijn in 27 verschillende kleuren, waaronder 8 PVD-coatings, is misschien wat minder algemeen bekend.

Unieke badkamerkranen

Op een prachtige locatie in Noord-Brabant staat een imposante woning die zowel stoere als verfijnde elementen bevat. De villa is omgeven door uitgestrekte natuur. Dat is voor deze woning dan ook de ideale plek met al haar hoge ramen en lange zichtlijnen.

Exclusieve badkamerkranen

Sinds 1968 is VOLA dé specialist op het gebied van badkamerkranen. Vijftig jaar geleden ontwierp Arne Jacobsen de klassieke, tijdloze designkraan, die op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar is in The Original collectie.

Smaakvolle badkamerkranen

De uitspraak ‘It’s all in the details’ is in de designwereld geadopteerd tot lijfspreuk. De kleine dingen doen er net zoveel toe als de grote; misschien nog wel meer. Een strakke afwerking geeft die luxe uitstraling die met geen enkel meubel of kek behangetje is te compenseren. Dat hebben de bewoners van dit paleisje ook zeker begrepen.

 

 

VOLA


“Wij kenmerken ons door minimalistische tijdloze vormgeving en onbegrensde toepassingsmogelijkheden.”

___

Contactgegevens:

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 03 | okt | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media