Voldoende slaapcomfort door slaapbank en unieke opberger 

Interior Collections

De slaapkamer is dé plek waar je na een dag vol indrukken heerlijk tot rust kunt komen. Een goed bed en een sfeervolle, rustige aankleding zijn dan ook vaak vereisten voor deze ruimte. Een opgeruimde slaapkamer zorgt ervoor dat je minder overprikkelt raakt waardoor je beter kunt ontspannen en aangenamer ontwaakt. Drie merken die allen precies weten en snappen hoe je voor zo’n een fantastische nachtrust zorgt worden in dit artikel toegelicht. Van slaapbank tot kledingkast; ze zullen je inspireren. 

Milano Bedding 

Milano bedding is dé specialist op het gebied van slaapbanken. Dit geweldige Italiaanse merk biedt prachtige design slaapbanken aan die volledig aan ieders wensen voldoen. Een slaapbank van dit merk is geschikt voor privé interieurs, vakantiewoningen, hotels en schepen. Ze creëren op een eenvoudige manier extra slaapplekken, zonder dat ze onderdoen aan een riant bed. Het slaapcomfort is dan ook optimaal. Een slaapbank van Milano bedding kun je ervaren op de meubelbeurs van Milaan.  

Nill Spring 

Nill Spring is ontstaan uit de combinatie van jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Deze kennis wordt al lange tijd gedeeld door het vervaardigen van boxsprings en matrassen. Hier worden enkel de mooiste materialen voor gebruikt, zoals; handgevlochten veren en Zwitsers wol. Dit zorgt voor een ongekend slaapcomfort en een kwalitatieve nachtrust. Er kan dan ook gesproken worden van vakmanschap en maatwerk dat samengevoegd wordt met een hedendaags design, voor optimaal genot.  

Wallover  

Wallover heeft niets te maken met slaap, maar heeft weldegelijk producten die gewenst zijn in de slaapkamer. Deze nieuwe manier van opbergen houdt rekening met de architectonische kenmerken die de stijl van het interieur bepalen.  De kasten vallen niet op en doen lijken op de muur, maar ze zijn veel meer dan dat. Wie beter kijk ziet dat de kasten open te slaan zijn en erg veel opbergruimte bieden. Waardoor ze perfect staan in iedere slaapkamer. Opbergen ging nog nooit zo elegant.  

Editor: Media team

Datum: 13-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living