OnbeperktWiFi.nl, wifi versterker, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Volledige integratie met WiFi versterker | OnbeperktWiFi.nl

Adembenemend… Deze villa laat zich niet beter omschrijven met welk ander woord dan ook. Dit architecturale hoogstandje heeft een waanzinnige uitstraling. Dit ontwerp met een volledig glazen voorgevel is nog niet vaak uitgevoerd en om die reden erg speciaal en authentiek. De raamverdeling met de vier basisvlakken die zijn voorzien van zonwering is zeer solide en aantrekkelijk. Een huis met zoveel charme en uitstraling is helemaal compleet gemaakt met de nieuwste technologie om het woongenot te upgraden naar 100%. Denk hierbij aan volledige integratie met het WiFi-netwerk van het alarm, de camerabeveiliging en de volledige domotica, die dankzij de WiFi versterker van OnbeperktWiFi.nl allemaal ook nog eens op optimale snelheid te bedienen zijn.

Noodzakelijke Verbinding

Wanneer u deze luxe villa binnentreedt, valt de zwevende bovenverdieping meteen op. Deze verdieping dient als slaapvide. De rest van de woning is tevens ruim opgezet. Deze modern landelijke villa beschikt namelijk tevens over een gastenverblijf en kantoor. Vanwege deze ruime opzet was een optimaal WiFi-netwerk noodzakelijk. Met het WiFi versterker van OnbeperktWiFi.nl hebben de bewoners overal in huis een sterke en betrouwbare WiFi-verbinding. Ook op het terras is de verbinding uitstekend. Lekker Netflixen buiten op een warme zomeravond is dan ook geen enkel probleem. 

Bediening op afstand

OnbeperktWiFi.nl maakt bij het optimaliseren van de WiFi onderscheid tussen bestaande villa’s, nieuwbouwvilla’s en tuinen, omdat iedere categorie een andere aanpak vereist. Zo is het slim om bij nieuwbouw meteen een WiFi-specialist erbij te halen, zodat een WiFi-netwerk onzichtbaar in vloeren, wanden en plafonds weggewerkt kan worden. Bedenk hoe ideaal het zou zijn als u niet meer uit uw auto hoeft te stappen om uw garage te openen. Met sterke WiFi is één klik op uw telefoon genoeg. Bent u vaak laat thuis? Laat uw huis bewoond eruitzien door op afstand gordijnen te sluiten. Handig, veilig en tijdbesparend! 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?