Voor iedere woning een passend natuursteenproduct

NG Bouwen met Natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen is specialist in natuursteen metselwerk en biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van natuursteen. Hierdoor is er voor ieder project een passend natuursteenproduct. Een natuursteengevel voorziet ieder bouwwerk van een robuuste uitstraling.

Natuursteengevel in eigen stijl

Iedere woning heeft zijn eigen kenmerken die bijdragen aan de uitstraling van het bouwwerk. De gevel is het eerste aspect dat opvalt en bepaalt de sfeer van de rest van de woning. Het gebruik van natuursteen voegt karakter toe aan de gevel en is dankzij de toepassing van bijzondere metselwerken zelfs toe te passen op de meest unieke gevels. De eindeloze mogelijkheden met een keuze uit verschillende soorten natuursteen maken dat de gevel van je woning geheel naar eigen stijl aangepast kan worden.

Het natuurlijke karakter van Natuurgevelsteen

Met Natuurgevelsteen krijgt de woning een natuurlijke uitstraling en weet de gevel blikken te vangen. Maar niet alleen de gevel kan opgebouwd worden uit natuursteen. Natuursteen beplating en natuursteenstrips maken het mogelijk om ook een natuurlijk element aan het interieur toe te voegen.

Knap staaltje vakmanschap met beplating

Een natuursteenbeplating voorziet de woning van elegantie. Grote platen worden tegen de gevel geplaatst waardoor grote vlakken ontstaan. Beplating is maatwerk en hierbij komt een staaltje vakmanschap kijken. Voor meer luxe is de natuursteenbeplating ook verkrijgbaar in marmer en travertin zowel voor de gevel, de vloer als het interieur.

Vrije formaten met de Rock collectie

Rock is een unieke collectie die uit grote stenen bestaat. Elke steen is uniek en verschilt ten op zichte van elke andere steen. Alleen de uitstraling laat zien dat het om dezelfde steensoort gaat. Het gebruik van deze steensoort laat de gevel ruw ogen.

Een strak in- en exterieur

De Lapide collectie kenmerkt zich door de look van écht natuursteen met strakke lijnen. De rechthoekige vormen van deze langformaat steensoort creëren een bijzondere ambiance en geven de woning een exclusieve uitstraling. Elke strakgezaagde natuursteen verschilt in maat en kleur, waardoor deze steensoort veel mogelijkheden biedt.

Veelzijdigheid van Steenstrips

Bijna alle collecties zijn verkrijgbaar in strips. Deze worden als losse stenen geleverd en kunnen op diverse fundamenten geplakt worden. Wanneer je bezig bent met een verbouwing of wanneer je toe bent aan een make-over van het huis bieden strips de oplossing. De collectie is eenvoudig te plaatsen en omschrijft zich het beste als eigentijds.

Editor: Media Team

Datum: 28-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living