Vos Interieur

“Je zou ons bedrijf typisch Brabants kunnen noemen. Gemoedelijk, persoonlijk en zonder bravoure. Wij realiseren immers een thuis voor onze opdrachtgevers, niet voor ons zelf.’’ - John Vos

Informatie over Vos Interieur


NL22-3_VERVOORT-7930 (COPYRIGHT THE ART OF LIVING-JURRIT VAN DER WAAL)
NL22-3_VERVOORT-8020 (COPYRIGHT THE ART OF LIVING-JURRIT VAN DER WAAL)
STUDIO SLUIJZER_POOLHOUSE-4180 (HR)
STUDIO SLUIJZER_POOLHOUSE-4195 (HR)
STUDIO SLUIJZER_POOLHOUSE-4245 (HR)
STUDIO SLUIJZER_POOLHOUSE-4315 (HR)
previous arrow
next arrow

John Vos is van huis uit ambachtelijk meubelmaker. Al meer dan 20 jaar realiseert hij samen met zijn team de meest bijzondere interieurs. Smaakvolle inrichtingen, geheel in de stijl van de opdrachtgever, herkenbaar aan hoogwaardige materialen, perfecte afwerking en oog voor detail. 

Wat opdrachtgever of architect voor ogen staat, is leidend. Uiteraard. Maar wij zien het wel als onze taak om vanuit onze ervaring en kennis tegengas te geven en alternatieven aan te reiken als we denken dat het beter, mooier, slimmer kan. Met bijvoorbeeld nieuwe innovatieve materialen. Dat komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Wrijving geeft glans. 

De mooiste interieurs komen tot stand in dialoog met de opdrachtgever. Door te sparren, te onderzoeken en te experimenteren. Wij beschikken daarvoor over een uniek belevingscentrum voor klanten en (interieur)architecten: het Expirium.