Vosselman buiten, Buitenkijken
Vosselman buiten, Buitenkijken
Mediterrane tuin | Maretti Lighting
Vosselman buiten
Vosselman buiten
Mediterrane tuin | Maretti Lighting
previous arrow
next arrow

Mediterrane tuin | Vosselman Buiten

Een fantastische tuin | Villa ontworpen door Architectenbureau Kabaz

Een buitengewoon bijzondere villa aan de Vinkeveense plassen prikkelt, verbaast en enthousiasmeert. Dit komt onder andere door de fantastische tuin die Vosselman Buiten heeft ontworpen en gerealiseerd. De sfeer van de Meditterane achtige villa, werd doorgetrokken in de exclusieve splitlevel tuin aan de achterzijde van de woning.

Materiaalgebruik
Bas Vosselman heeft het ontwerp van de tuin op de woning aangepast. “Het is belangrijk dat de tuin aansluit bij de woning en de omgeving. Dit laat ik terugkomen in de materialen die we gebruiken en de beplanting. Er moeten altijd elementen in de tuin verwerkt zijn die in de natuurlijke omgeving terugkomen.”

Ook dacht hij mee over de look and feel van het boothuis. Dit is door de architect vertaald in een prachtig ontwerp met veel glas om zo de openheid aan het water te behouden. “We stemden het materiaalgebruik op elkaar af. Zo hebben we het mahoniehout van het boothuis weer terug laten terugkomen in de berging en de toegangspoort.”

Beschut of in de zon
Een tuin die de sfeer oproept van mediterrane streken, met een warm klimaat en diepblauwe zeeën. Je waant je welhaast aan de Middellandse Zee. Met de deuren open is het ook in huis alsof je in de tuin zit. Op verschillende plekken in de tuin zijn zitjes, zodat je de hele dag in de zon kunt zitten. Of juist beschut in de patio waar je in een luxe loungebank extra lang kunt genieten van het buitenleven.

 


Bas Vosselman heeft over werkelijk ieder detail nagedacht.


 

Een prachtige entree met een toegangspoort van mahoniehout van DJS Hekwerken & Toegangstechniek

Tuin, Vosselman Buiten, Vlonder, Meditterrane, Design

Een fijne zitplek op het mooie, betonnen terras van Trivium Ceramics & dankzij Maretti Lighting is de tuin ’s avonds prachtig verlicht.

Tuin, Vosselman Buiten, Vlonder, Meditterrane, Design

 

Meer projecten zien van Vosselman Buiten?

Vosselman Buiten, Logo___

  • Vosselman Buiten
  • Fluitekruid 32
  • 3641 VK Mijdrecht