previous arrow
next arrow
Slider

Vosselman Buiten

Tuinarchitect Bas Vosselman ontwerpt en realiseert met zijn onderneming Vosselman Buiten tuinprojecten in het hogere exclusieve villasegment. Vosselman versterkt dan ook quasi de identiteit van de bewoners. Zijn tuinen zijn verrassend, maar kenmerken zich ook door iets eigens.

Tuinen van Vosselman Buiten sluiten ondanks hun onderscheidende en weelderige, of juist strakke of organische karakter ook verrassend goed aan op de omgeving. Bas Vosselman vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar een ontwerp en een tuin die matcht met woning, omgeving en levensstijl. Dit kan variëren van een kleine stadstuin of een dakterras tot een landschappelijke of wolkentuin.

Vosselman Buiten heeft ook de expertise in huis om je alle werk uit handen te nemen. Van het regelen van vergunningen tot de realisatie, de styling en het onderhoud van de tuin. Vosselman Buiten kan het! Voor de opdrachtgever rest enkel nog optimaal genieten. Wat je noemt een rustgevende gedachte.

___

Alle projecten van Vosselman Buiten zien?

 

Bas Vosselman


“Het is belangrijk dat de tuin aansluit bij de woning en de omgeving. Er moeten altijd elementen in de tuin verwerkt zijn die in de natuurlijke omgeving terugkomen.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Vosselman Buiten
  • Fluitekruid 32
  • 3641 VK Mijdrecht

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 12 | dec | 2017


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Stoop Tuinen, tuinarchitectuur, buitenruimte, sfeervol, tuinen

Stoop Tuinen


Stoop Tuinen richt de meest uiteenlopende tuinen in waarbij de tuinarchitectuur als basis wordt genomen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media