Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Vosselman Buiten

Tuinarchitect Bas Vosselman ontwerpt en realiseert met zijn onderneming Vosselman Buiten tuinprojecten in het hogere exclusieve villasegment. Vosselman versterkt dan ook quasi de identiteit van de bewoners. Zijn tuinen zijn verrassend, maar kenmerken zich ook door iets eigens.

Tuinen van Vosselman Buiten sluiten ondanks hun onderscheidende en weelderige, of juist strakke of organische karakter ook verrassend goed aan op de omgeving. Bas Vosselman vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar een ontwerp en een tuin die matcht met woning, omgeving en levensstijl. Dit kan variëren van een kleine stadstuin of een dakterras tot een landschappelijke of wolkentuin.

Vosselman Buiten heeft ook de expertise in huis om je alle werk uit handen te nemen. Van het regelen van vergunningen tot de realisatie, de styling en het onderhoud van de tuin. Vosselman Buiten kan het! Voor de opdrachtgever rest enkel nog optimaal genieten. Wat je noemt een rustgevende gedachte.

___

Alle projecten van Vosselman Buiten zien?

 

Exclusieve tuin

Als je opzoek bent naar een uitgesproken woning met een fantastische tuin, ben je hier aan het juiste adres! Deze exclusieve, buitengewoon exclusieve tuin is ontworpen en gerealiseerd door Vosselman Buiten.

Mediterrane tuin

Niet alledaags en eigenlijk ook niet hedendaags. Wél buitengewoon bijzonder en hoogst exclusief. De nieuwe, uitgesproken woning aan de Vinkeveense plassen prikkelt, verbaast en enthousiasmeert. Mede vanwege de fantastische tuin die Vosselman Buiten heeft ontworpen en gerealiseerd.

Moderne architectuur

Aan de achterzijde is een boothuis gecreëerd, waardoor de opdrachtgevers direct het water op kunnen. Een sfeervol terras biedt uitzicht over het water. De tuin is verfraaid met stalen elementen, zoals een stalen hekwerk, die prachtig harmoniseren met de groene beplanting en de gekozen stenen van het pad en het terras.

Villatuin

De fijne samenwerking tussen Vosselman Buiten en Marco Veldhuizen heeft geresulteerd in een naadloze overloop van binnen naar buiten. Kijkend naar de omgeving is de tuin tot stand gekomen. Het eindresultaat is deze moderne villa met rieten kap aan het water.

Bijzondere tuinen

De kleurrijke omgeving van buiten vormt een grote inspiratiebron voor Vosselman Buiten. Vosselman maakt gebruik van de mooiste materialen afkomstig uit de natuur. Vosselman verwerkt alles in het ontwerp voor de bijzondere tuinen, of het nou gaat om het mooiste groen, hout, beton, natuursteen, zink of staal.

 

Bas Vosselman


“Het is belangrijk dat de tuin aansluit bij de woning en de omgeving. Er moeten altijd elementen in de tuin verwerkt zijn die in de natuurlijke omgeving terugkomen.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Vosselman Buiten
  • Fluitekruid 32
  • 3641 VK Mijdrecht